Ads Top

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπριάντε Γουέμπερ!


Ολυμπιακός και Μπριάντε Γουέμπερ έδωσαν τα χέρια, με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν την συμφωνία, βρίσκοντας στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ τον παίκτη που χρειαζόταν για να κλείσει την περιφερειακή τους γραμμή.

Παίκτης του Ολυμπιακού έγινε οριστικά ο Μπριάντε Γουέμπερ, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Ο 26χρονος γκαρντ, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ που έψαχνε εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες παίκτη για να γεμίσει την περιφερειακή του γραμμή, αναμένεται σύντομα να φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Την συμφωνία επισημοποίησε ο Ολυμπιακός με την ανακοίνωση της απόκτησης του άλλοτε ΝΒΑερ.

Οι Πειραιώτες θα πληρώσουν το ποσό των 45.000 δολαρίων για να πάρουν το letter of clearance του Γουέμπερ από την G-League, ο παίκτης θα ταξιδέψει στη συνέχεια στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί άμεσα στους "ερυθρόλευκους" για να τους ενισχύσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη (7/2 στις 21:05) στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές με φόντο την τετράδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2018/19 και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.