Ads Top

Αυτό ήταν το μεγάλο "έγκλημα" του Μαρτίνς - Ποιος τον "πρόδωσε" - Έτρεχε για δύο - "Ανύπαρκτος" ο...


Γιατί έκανε... πάρτι ο ΠΑΟΚ; Τι "παίχτηκε" με Γκερέρο-Χασάν;

Το ντέρμπι της Τούμπας δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θα ήθελαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0.

Οι Πειραιώτες έμειναν πίσω στο σκορ με το -τυχερό σε κάποιο βαθμό- γκολ του Βιεϊρίνια στο 3' και στη συνέχεια "κατέρρευσαν", όπως παραδέχθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το ματς, με αποτέλεσμα να δεχθούν και δεύτερο τέρμα από τον Μπίσεσβαρ στο 19', ένα τέρμα που στην ουσία τελείωσε νωρίς το ντέρμπι τίτλου.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε πολύ κακή εικόνα στο κέντρο στο πρώτο 45λεπτο, αφού το ρίσκο του Πέδρο Μαρτίνς με τη χρησιμοποίηση του Νάτχο στην αρχική ενδεκάδα δεν του βγήκε σε καμία περίπτωση. Ο «ντελικάτος» Ισραηλινός έπαιξε αντί του πιο αμυντικογενή Καμαρά, με αποτέλεσμα να φανεί η αδυναμία του στην άμυνα.

Ο διεθνής άσος είχε κακές επιστροφές, αφήνοντας τον Γκιλιέρμε να τρέχει για δύο και επιτρέποντας στον ΠΑΟΚ να φεύγει εύκολα σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Παράλληλα, ο Νάτχο δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά ούτε στο δημιουργικό κομμάτι, καθιστώντας απόλυτα αποτυχημένη την επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού να τον ξεκινήσει βασικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαρτίνς τον αντικατέστησε με τον Καμαρά στο ημίχρονο και με την παρουσία του Αφρικανού οι Ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν σαφώς πιο δεμένοι και στιβαροί στο χώρο του κέντρου.

Επιπρόσθετα, δεν απέδωσε καρπούς ούτε το επιθετικό πλάνο του «ερυθρόλευκου» τεχνικού. Ο Μαρτίνς επέλεξε να τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, έναν παίκτη που αρέσκεται να κινείται πιο περιφερειακά και όχι στο «κουτί». Σε άλλα ματς, η συγκεκριμένη τακτική έχει βγει, ωστόσο απόψε ήταν εμφανής η έλλειψη ενός παίκτη στην αντίπαλη περιοχή.

O Μαρτίνς δε διόρθωσε την εν λόγω παραφωνία νωρίς, παρά μόνο στο 76’, όταν έβαλε αναγκαστικά τον Χασάν αντί του τραυματία Φορτούνη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.