Ads Top

Ο Μπεκάλι αποθέωσε τον Λουτσέσκου: «Θα ξεπεράσει σε φήμη τον πατέρα του»!


Ο εκκεντρικός Ρουμάνος παράγοντας, Τζίτζι Μπεκάλι, αποθέωσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι σύντομα θα ξεπεράσει ακόμη και τον φημισμένο πατέρα του, Μιρτσέα.
Στη Ρουμανία η οικογένεια Λουτσέσκου μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην αθλητική επικαιρότητα. Από τη μία ο Ραζβάν εξαιτίας της πορείας τίτλου που κάνει με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και από την άλλη ο Μιρτσέα λόγω της λύσης της συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Αυτή την στιγμή, πάντως, ο υιός Λουτσέσκου έχει ξεπεράσει σε αναγνωρισιμότητα τον πατέρα του, είναι ο ανερχόμενος σταρ της οικογένειας, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στα media της χώρας.

Στην οικογένεια Λουτσέσκου αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Τζίτζι Μπεκάλι τονίζοντας: «Πώς να φέρω τον Λουτσέσκου; Είναι πλουσιότερος από την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα Ρουμανίας. 

Ο Μίρτσεα είναι το νούμερο ένα, όλοι οι άλλοι προπονητές είναι κάτω από αυτόν. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένετε τον γιο του, Ραζβάν, θα ξεπεράσει τον Μίρτσεα σύντομα, θα το δείτε. Όταν φύγει από τον ΠΑΟΚ, θα πάει σε μια από τις μεγάλες ομάδες».

gazzetta..gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.