Ads Top

Ντίας: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα»


Ο Ζιλ Ντίας σκόραρε το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη στο ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις στο Λιμάνι.

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού μίλησε ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ της ομάδας, Ζιλ Ντίας ο οποίος τόνισε ότι το «3-3» είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ έκανε και έναν πρώτο απολογισμό από τη ζωή του στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το Λαμία – Ολυμπιακός 3-3:

Για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό και το αποτέλεσμα: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, δεν είμαι όμως τόσο ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα το 3-3 ενόψει του επόμενου ματς στην έδρα μας».

Για τις τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα που μας παρέχει τα πάντα για να κάνουμε μία τέλεια χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται: «Ξεκινάμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα κάνουμε τα πάντα για να παλέψουμε για τον τίτλο».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.