Ads Top

Κάκωση στην αριστερή κνήμη ο Νίκολα Μιλουτίνοβ!


Αγώνα δρόμου κάνει ο Νίκολα Μιλουτίνοβ για να προλάβει το ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ακολουθεί συντηρητική αγωγή για την κάκωση που υπέστη στην κνήμη.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στην αναμέτρηση της Πέμπτης (7/2 στις 21:05) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως μετέδωσε ο διευθυντής του Sport24 Radio, Παντελής Διαμαντόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε στο ματς της Κυριακής (3/2) με τον Ήφαιστο Λήμνου, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και αν θα αγωνιστεί απέναντι στη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Μιλουτίνοβ έχει 11.1 πόντους με 65.3% στο δίποντο και 78.3% στις βολές, μαζί με 8.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 25:35 συμμετοχής σε 19 αγώνες, ενώ έχει απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τη Μπασκόνια (εντός) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός έδρας).

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε θεραπεία μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του στο γόνατο στο ματς της Λήμνου (δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του στον αγώνα του Τελ Αβίβ), ο Κώστας Παπανικολάου ακολούθησε πιο ελαφρύ πρόγραμμα και κάνει και αυτός, όπως και ο Μιλουτίνοβ αγώνα δρόμου για την Πέμπτη.


*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.