Ads Top

Κινείται... υπόγεια ο Ζοσέ Σα!


Ο Ζοσέ Σα ήρθε σαν... ρεζέρβα του Ανδρέα Γιαννιώτη το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, για την ακρίβεια την ύστατη μέρα των μεταγραφών του Αυγούστου, όμως η κλάση και η ποιότητά του είναι επίπεδα πάνω από τον Έλληνα πορτιέρε και δικαίως πήρε τα γάντια του βασικού.

Πλέον το φλέγον ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει στον Πειραιά και τον Θρύλο και την επόμενη σεζόν καθώς μην ξεχνάμε ότι είναι δανεικός από την Πόρτο και όλα είναι ανοιχτά.

Τι θέλει ο ίδιος; Ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, και στους ανθρώπους των "Δράκων" πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Έχει συμβόλαιο με την Πόρτο ως τον Ιούνιο του 2020 και αναμένει και ο ίδιος τα νεότερα των επαφών των διοικήσεων των δύο ομάδων για το πού θα τον βρει η νέα σεζόν.

Κινείται... υπογείως τελευταία, καθώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει έρθει σε επαφή και ο ίδιος με τους ανθρώπους της Πόρτο ζητώντας να ανανεωθεί η παραμονή του στον Πειραιά τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπογράψει άμεσα ανανέωση συνεργασίας με τους "Δράκους" και αυτόματα να παραχωρηθεί ξανά δανεικός στον Ολυμπιακό, εκτός πια και αν η ομάδα του Οπόρτο κάνει το... λάθος και δεν τον ανανεώσει και μείνει ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι, σενάριο με απειροελάχιστες πιθανότητες πραγματοποίησης.

*redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.