Ads Top

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Αηδιάσαμε, να τελειώσει αυτή η βρομιά"


Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός έβαλλε κατά πάντων από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όταν εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης των ερυθρόλευκων από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (VIDEO).
Λίγα λεπτά πριν την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και εξήγησε για ποιον λόγο οι Πειραιώτες πήραν αυτή την απόφαση στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Τα είπαμε, τα έχουμε ξαναπεί, κάναμε προσπάθειες, αλλά πια αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει εδώ και καιρό, αλλά η πολιτεία και ο υφυπουργός αθλητισμού πρέπει επιτέλους να πάρουν τα μέτρα τους και να καθαρίσει αυτή η βρομιά", ήταν οι πρώτες του αντιδράσεις.

Όταν μεταφέρθηκε στον Χρήστο Σταυρόπουλο η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου "Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές", τότε εκείνος απάντησε πως "Μάλλον αυτό εύχεται ο ίδιος, να αποχωρήσουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι".


*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.