Ads Top

Ζεσταίνεται η βόμβα για ευρωπαϊκό...ΝΒΑ


Ο Ολυμπιακός μετά τη νέα "σφαγή" στο ΟΑΚΑ έχει πάρει τις αποφάσεις του για το άμεσο μέλλον καθώς υπέστη αρκετά εδώ και χρόνια από το σύστημα που έκανε απονομές στον Παναθηναϊκό με το έτσι θέλω. 
"Enough is enough" είπαν στον Πειραιά και πάνε παρακάτω, μη γυρνώντας καν το κεφάλι να κοιτάξουν πίσω τη στάχτη που θα αφήσουν. Δεν τους νοιάζει και πολύ καλά κάνουν.

Υπάρχουν όμως και άλλες ομάδες που κάνουν σκέψεις για αποχώρηση από το εθνικό πρωτάθλημα και το να "αγκιστρωθούν" σε κάτι μεγαλύτερο, πιο "λαμπερό" και δίκαιο και με εκατοντάδες φορές περισσότερες οικονομικές απολαβές από το σχεδόν "τίποτα" που παίρνουν τώρα από τις Λίγκες που συμμετέχουν.

Το αν θα είναι μια διευρυμένη Euroleague με 20 ομάδες ή ένα ευρωπαϊκό... ΝΒΑ ή EΒL αν προτιμάτε με ομίλους Ανατολή-Δύση και περισσότερες των 20 ομάδων συνολικά να συμμετέχουν, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Ο Ολυμπιακός θα είναι "μέσα" στο πρότζεκτ είτε ονομαστεί New Euroleague ή European Basketball League ή όπως τέλος πάντων και αυτό που κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ώρες είναι πως υπάρχουν συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι μια ιδέα που ωριμάζει διαρκώς, κερδίζει υποστηρικτές και μπορεί να πάρει σάρκα και οστά στο μέλλον. Άμεσο ή μακρινό, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αφού υπάρχουν ρήτρες και συμβόλαια, όμως από την άλλη υπάρχει και καλή θέληση για το ευρωπαϊκό... ΝΒΑ από πάρα πολλούς εμπλεκόμενους.

redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.