Ads Top

Σούλης Παπαδόπουλος: «Έτσι θα την πατήσει ο ΠΑΟΚ»


Ο έμπειρος τεχνικός για τη μάχη της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό - Ατάκες που θα συζητηθούν!
Πεπεισμένος, ότι στον αγώνα της Τούμπας δεν θα δούμε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής υποστήριξε, ότι δύσκολα θα δούμε τις μεταγραφές Ιανουαρίου να παίζουν στο συγκεκριμένο ματς, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το κλίμα που υπάρχει πριν από το παιχνίδι, εφιστώντας την προσοχή στους οπαδούς των γηπεδούχων. «Υπάρχουν νόμοι», τονίζει και προβλέπει ποιοι παίκτες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα σχολιάζει τον ορισμό του Μανθάνο, αλλά και τις ανορθογραφίες του Σιδηρόπουλου στο Περιστέρι.

Πως βλέπετε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;

«Και οι δύο ομάδες δείχνουν, ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Έχει βρει ρυθμό. Ο Ολυμπιακός είναι θεαματικότερος, ο ΠΑΟΚ παίζει περισσότερο για το αποτέλεσμα. Για μένα θα κριθεί το πρωτάθλημα την Κυριακή. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ όλα τελειώνουν. Αν το πάρει ο Ολυμπιακός θα βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα. Στην ισοπαλία ο ΠΑΟΚ έχει και πάλι το προβάδισμα».

Έχουμε δει, ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει... ιδρώσει στα μεγάλα παιχνίδια φέτος. Πιστεύετε, ότι μπορεί να πάρει άλλο ένα ματς χωρίς να δυσκολευτεί;

«Απλώς ήταν τυχερός. Δεν ήταν καλός. Και με την ΑΕΚ και στο Καραϊσκάκη ήταν τυχερός. Να ξέρετε όμως, ότι η μπάλα ό,τι σου πάρει θα σου δώσει και ό,τι σου δώσει θα στο πάρει. Θα πρέπει να είναι περισσότερο καλός απ' ότι στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό. Γιατί εκείνη την ημέρα ήταν πολύ καλός και ο Πασχαλάκης. Πιστεύω, ότι σε αυτόν τον αγώνα θα μπούνε και οι δύο για τη νίκη. Δεν νομίζω ο ΠΑΟΚ να μπει για δύο αποτελέσματα. Όποια ομάδα μπαίνει έτσι συνήθως την πατάει. Ο Λουτσέσκου όμως δείχνει να τα διαχειρίζεται τα παιχνίδια. Παίζει για το αποτέλεσμα, όπως έκανε με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός παίζει επιθετικότερα. Κάνει εκρηκτική άμυνα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική και η πίεση του κόσμου».

Ποιοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θεωρείτε, ότι θα έχουν ρόλο κλειδί;

«Σε αυτά τα παιχνίδια το σύνολο παίζει ρόλο. Για μένα όμως καταλυτική είναι η συμμετοχή παικτών με προσωπικότητα. Από την πλευρά του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σε καλή ημέρα ο τερματοφύλακάς του. Θα γίνουν σίγουρα φάσεις που θα πρέπει να τις καθαρίσει. Ο Φορτούνης είναι κινητήριος μοχλός στο επιθετικό κομμάτι, όπως και άλλοι παίκτες με πείρα, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Τοροσίδης. Ξέρουν τα ντέρμπι. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, επιμένω, ότι ο Πασχαλάκης πρέπει να είναι σε μεγάλη μέρα. Ο Βιεϊρίνια ως αρχηγός επίσης. Και οι παίκτες στα χαφ θα έχουν βάρος. Το ματς θα πάει πολύ στη δύναμη και στο πάθος».

Θα χρησιμοποιήσουν οι προπονητές μεταγραφές του Ιανουαρίου;

«Είδα, ότι και οι δύο χρησιμοποίησαν προσθήκες στο Κύπελλο, όπου έπαιξαν σε βαριά γήπεδα. Αν ήθελαν να τους χρησιμοποιήσουν δεν θα τους έβαζαν σε αυτά τα ματς».

Λόγω της σημαντικότητας του παιχνιδιού και όσα διαδραματίστηκαν πέρσι με το ρολό, είναι επακόλουθο το ματς να μυρίζει μπαρούτι. Πόσο εύκολο είναι για έναν παίκτη να το διαχειριστεί αυτό, ειδικά από μεριάς γηπεδούχων;

«Άλλο το πέρσι και άλλο το φέτος. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και κερδίσει θα δώσει μεγάλη πίεση στον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την αρχή. Ο κόσμος πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός. Υπάρχουν νόμοι και αν γίνει κάτι και πάλι θα διακοπεί ο αγώνας. Γι' αυτό οι οπαδοί δεν πρέπει να δώσουν δικαιώματα».

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης, τον Μανθάνο, ποια άποψη έχετε;

«Στη Ισπανία έχει μεγάλο όνομα. Το γεγονός ότι έβγαλε κάρτα στον Μέσι για διαμαρτυρία δείχνει, ότι είναι αμερόληπτος και έγκυρος. Από εκεί και πέρα εγώ πιστεύω στους Έλληνες διαίτητες, τους οποίους τους πιέζουμε πολύ εμείς εδώ. Μας εκθέτουν βέβαια. Στο Περιστέρι ο Σιδηρόπουλος δεν έφταιγε τόσο όσο ο βοηθός που έβλεπε καθαρά τις φάσεις. Το Var θα έλυνε προβλήματα, αλλά πιστεύω, ότι μετά ένα ματς θα ξεκινούσε στις 19:00 και θα τελείωνε στις 00:00. Στο Περιστέρι θα έδινε σίγουρα λύσεις».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.