Ads Top

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το πάρτι τίτλου των γηπεδούχων απ' άλλη οπτική γωνία


Δείτε πως κατέγραψε η παρακάμερα του ΠΑΟΚ τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από την άφιξη των γηπεδούχων και τις αγκαλιές των παικτών με τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών στη θύρα 4.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-1 στο ντέρμπι της Κυριακής που τον φέρνει αγκαλιά με το πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια και όπως είναι λογικό η παρακάμερα της αναμέτρησης παρουσιάζει αρκετές όμορφες εικόνες από τα όσα έγιναν πριν, κατά την διάρκεια και μετά τα 90λεπτά του αγώνα.

Δείτε από μια διαφορετική οπτική γωνία το πάρτι τίτλου των γηπεδούχων από τη στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟΚ έφτασαν στην Τούμπα και την αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη σε κάθε μέλος του τιμ μέχρι τον τρόπο που πανηγύρισαν σε κάθε γκολ οι παίκτες του Λουτσέσκου με τον Πέλκα να παίρνει χαμπάρι πιο γρήγορα απ' όλους το πρώτο γκολ της ομάδας του και τον Βιεϊρίνια να πέφτει στην αγκαλιά του Ολιβέιρα.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν στο 2-0 από τον Μπίσεσβαρ με όλο τον πάγκο να πηγαίνει προς το μέρος του μέσου του ΠΑΟΚ.

Ξεχωριστή στιγμή αποτελεί η αποθέωση στον αρχηγό που έγινε αλλαγή στο 80' λεπτό και είδε όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί ενώ η κάμερα κατέγραψε την αντίδραση του πάγκου του ΠΑΟΚ στο γκολ του Άκπομ.

Το εκπληκτικό βίντεο της ομάδας της Θεσσαλονίκης κλείνει με την αποθέωση των ποδοσφαιριστών απ' όλο το γήπεδο αλλά και τους πανηγυρισμούς μπροστά από τη Θύρα 4.

Δείτε εδώ την παρακάμερα από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.