Ads Top

Δεν ξεχνούν τον Παναγιώτη Κατσούρη


Στο ετήσιο μνημόσυνο του βρέθηκαν Βιεϊρίνια, Πέλκας και Γιαννούλης εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου.

Όπως κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη, 21 χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή. Ήταν 9/2 όταν μετά από έναν αγώνα 5Χ5 στην περιοχή της Θέρμης με τους φίλους του κι ενώ επέστρεφε σπίτι του, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και έχασε τον έλεγχο.

Το όχημα έπεσε πάνω στο προστατευτικό στηθαίο της γέφυρας και κόπηκε στα δύο.

Μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου έγινε και η διαπίστωση του θανάτου του. Η είδηση άρχισε γρήγορα να διαδίδεται: "Ο Παναγιώτης Κατσούρης σκοτώθηκε σε τροχαίο". Η σωρός του εκτέθηκε σε προσκύνημα στο Kοιμητήριο Aναστάσεως, όπου εκατοντάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και απλός κόσμος, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Η 9η Φεβρουαρίου 1998 ήταν μοιραία για τον Παναγιώτη Κατσούρη, στιγμάτισε όμως και τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν ξεχνά την "μαύρη ημέρα", ούτε τη μνήμη ενός ταλαντούχου νέου που στο λίγο διάστημα της παρουσίας του στην Τουμπα έκανε μόνο φίλους.

Στο μνημόσυνο που έγινε στο σημείο όπου ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έφυγε τόσο άδικα βρέθηκαν σήμερα Βιεϊρίνια, Πέλκας και Γιαννούλης, βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημοκράτης Παπαδόπουλος.


sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.