Ads Top

Βελτιωμένη πρόταση στον Βαρέλα!


Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον κεντρικό του αμυντικό τριετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του μαζί με το μίνιμουμ των μπόνους να φτάνουν στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ.
Μετά τα μηνύματα που έστειλε στον Φερνάντο Βαρέλα ο Ιβάν Σαββίδης, ότι θα μιλήσουν οι δυο τους και θα τα βρουν για την ανανέωση του συμβολαίου του ακολούθησε βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό.

Αυτή καλύπτει τις απαιτήσεις του στην χρονική διάρκεια, καθώς ο ποδοσφαιριστής ζητούσε συμβόλαιο τριετίας, που το προσφέρει πλέον ο ΠΑΟΚ που σχεδόν του διπλασιάζει και τις αποδοχές.

Η πρόταση του Δικεφάλου παραμένει στις 900.000 ευρώ σε ότι αφορά τις καθαρές αποδοχές του παίκτη, ωστόσο του προσφέρει και μια σειρά από μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων που στο μίνιμουμ τους ανεβάζουν τα χρήματα που θα πάρει σε βάθος τριετίας, πάνω από τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βαρέλα έχει ζητήσει από την αρχή των διαπραγματεύσεων ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατομμυρίου, ωστόσο η νέα πρόταση που του έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς βελτιωμένη και πιο κοντά στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.