Ads Top

Υπάρχουν ακόμη δέκα τελικοί!


Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διέλυσε τον Ολυμπιακό και τα «συστήματα» του Πέδρο Μάρτινς, μπορεί να είναι αγκαλιά με τον φετινό τίτλο, όμως ακόμα υπάρχουν δέκα τελικοί  που πρέπει να κατακτηθούν.
Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε επειδή κέρδισε ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κανείς πλέον δεν μπορεί να σταθεί περισσότερο στο τί έγινε στο ντέρμπι της Κυριακής(10/2) με τους Ερυθρόλευκους στην Τούμπα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναλύθηκε διεξοδικά, η καζούρα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει μια τελεία και να πάμε παρακάτω. Δεν πρέπει στον ΠΑΟΚ να συνεχίζουν να αναλώνονται γύρω από το συγκεκριμένο ματς. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να προδιαγράψεις ότι όλα θα πάνε δεξιά.

Παίζονται ακόμα 30 βαθμοί και μπορεί να σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του (κανείς δεν το πιστεύει) και να έρθουν απανωτά αρνητικά αποτελέσματα και εκεί που είναι όλοι σε φάση νιρβάνας, να προσγειωθούν ανώμαλα. Γι’ αυτό λοιπόν χαμηλά τη μπάλα. Όπως είχε πει και ο αρχηγός της ομάδας Αντρέ Βιερίνια  «Αν δεν κλειδώσουμε και μαθηματικά τον τίτλο δεν θα ησυχάσουμε». Η ομάδα, λοιπόν, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Νίκη και μόνο νίκη σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Άλλωστε, ο στόχος δεν είναι απλά να κερδηθεί το πρωτάθλημα, αλλά να κερδηθεί με νέο ρεκόρ. 28 νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα.

Στόχος είναι και το κύπελλο. Να μην χαλαρώσει η ομάδα επειδή έρχεται στην Τούμπα μετά από 34χρόνια ο τίτλος του πρωταθλητή. Και το κύπελλο είναι μέσα στους στόχους. Το θέλει ο κόσμος το θέλει ο Ιβάν Σαββίδης. Και όπως πάει το πράγμα ο τελικός στο ΟΑΚΑ θα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και μια εκ’ των ΑΕΚ ή Ολυμπιακού. Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση να βλέπεις τους ΠΑΟΚτσηδες να σηκώνουν για τρίτη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο μέσα στην Αθήνα.

Στόχους έχει και η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη με πρώτο και βασικό  το πως θα φτιάξει ακόμη καλύτερη ομάδα. Η δουλειά που έγινε το Γενάρη στις μεταγραφές ήταν, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, εξαιρετική. Φάνηκε επιτέλους ότι υπάρχει στον ΠΑΟΚ συγκεκριμένη στρατηγική. Κι αυτή η στρατηγική πρέπει να ακολουθηθεί κατά γράμμα, ώστε από του χρόνου να ασχολούμαστε όλοι πρώτα με τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης και ύστερα με τον ΠΑΟΚ της Ελλάδας. Γιατί μας έχει λείψει η Ευρώπη και μια πρόκριση στους «32» του Europa League. Του χρόνου ο στόχος θα είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.