Ads Top

Ο ΠΑΣ… πλήγωσε κι άλλο τον «λαβωμένο» Παναθηναϊκό!


Με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 73’ ο ψυχωμένος ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τον ακίνδυνο Παναθηναϊκό, που είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν το 20’, παίρνοντας βαθμολογική «ανάσα» κι αφήνοντας τον στην 6η θέση! 

Την σημαντική νίκη με 1-0 πανηγύρισε ο ΠΑΣ μέσα στα Γιάννενα απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάρη στο γκολ του Αθανασιάδη στο 53ο λεπτό, στο ματς που έγινε σήμερα το απόγευμα στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν με αυτούς τους τρεις βαθμούς να πάρουν μεγάλη βαθμολογική «ανάσα», φτάνοντας τους 20 πόντους και βγαίνοντας από την τελευταία τριάδα του πίνακα. Την ώρα που οι «πράσινοι» έχασαν εκ νέου πολύτιμο έδαφος στη μάχη για μια θέση στην πεντάδα, μένοντας στους 28 βαθμούς και με ένα παιχνίδι περισσότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Οι απουσίες των Μακέντα, πρωτίστως, αλλά και Κάτσε αποδείχθηκαν κομβικές σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της δημιουργίας και του σκοραρίσματος για τον Παναθηναϊκό, ενώ οι δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Κουλιμπαλί στο 7’ και Ινσούα στο 20’ ήρθαν να κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο του Γιώργου Δώνη…

Από την άλλη, ο -ελλιπής κι αυτός- ΠΑΣ αφενός κατάφερε να σκοράρει σε ένα ματς που φαινόταν πως θα κρινόταν στο γκολ. Αφετέρου επιβεβαίωσε την παράδοση που έχει δημιουργήσει πλέον απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο στους «Ζωσιμάδες» και τον θέλει να είναι αήττητος -με τρεις νίκες μάλιστα- όποτε οι δύο τους παίζουν εκεί, Φλεβάρη μήνα!

Ασορτί με το κακό ποιοτικά παιχνίδι ήταν και η διαιτησία του Κομίνη, που ναι μεν δεν καθόρισε αποτέλεσμα, αλλά είχε ουκ ολίγα από τα… γνωστά «λαθάκια», ενώ όχι μόνο δεν έδωσε κάρτα στον Σκόνδρα στη φάση που χτύπησε ο Ινσούα, αλλά ούτε καν… φάουλ! Παράλληλα, υπάρχει κι ένα ανύπαρκτο οφσάιντ στον Γιόχανσον από πλευράς του βοηθού Καλαμπόκη.

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο, το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες ήταν μάλλον φτωχό, αφού επί της ουσίας κατάφεραν να αλληλοεξουδετερωθούν και να μην επιτρέψουν τη δημιουργία ευκαιριών.

Με τους παίκτες του να ανεβάζουν την απόδοσή τους μετά το ημίωρο και να ψάχνουν τους χώρους, ο ΠΑΣ ήταν εκείνος είχε την καλύτερη φάση για να σκοράρει, στο 34’ με την καρφωτή κεφαλιά του Αθανασιάδη μετά το γέμισμα του Κρίζμαν να αποκρούεται από τον Διούδη, ενώ και στο 23ο λεπτό ο Νικολιάς μπήκε μεν μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμα του κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Παναθηναϊκός… χτυπήθηκε από την ατυχία εις διπλούν, με τις αναγκαστικές αλλαγές των Κουλιμπαλί και Ινσούα πριν ακόμα συμπληρωθούν 20 λεπτά παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει ανοιχτούς διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην φτιάξει κάποια αξιόλογη φάση, έχοντας το σουτ του Στάικου στο 8’ ως καλύτερή του προσπάθεια για γκολ…

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς, με τα στατιστικά να είναι 3-2 τα σουτ, 46%-54% η κατοχή της μπάλας και 4-1 τα κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (3-4-3): Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γιάκος (89’ Σιόντης), Κάστρο, Μάνος (80’ Βιντάλ), Αθανασιάδης, Κρίζμαν (69’ Μπατίστ).

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Κουλιμπαλί (7’ Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Γιόχανσον, Στάικος, Κουρμπέλης, Ινσούα (20’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηγιοβάνης (75’ Άλτμαν).

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.