Ads Top

Ο Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του Ολυμπιακός - ΑΕΚ!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε τον Ολυμπιακό να πελαγοδρομεί για 45 λεπτά πριν φτάσει στον θρίαμβο επί της ΑΕΚ και στο ημίχρονο, με το σκορ στο 0-1, κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του.
Η λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ βρήκε ένα "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πόδι, να αποθεώνει τους παίκτες του Ολυμπιακού για το τελικό 4-1 επί των κιτρινόμαυρων, που ήρθε με μια εκπληκτική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και οι ερυθρόλευκοι σκόραραν τέσσερα τέρματα σε 38 λεπτά για το τελικό υπέρ τους 4-1.

Γεγονός που έφερε τα συγχαρητήρια από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και στον Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο αγκάλιασε στον διάδρομο των αποδυτηρίων με τη λήξη του ντέρμπι.

Ωστόσο η ιστορία του πρώτου ημιχρόνου στο Φάληρο ήταν εντελώς διαφορετική. Με τον Ολυμπιακό να πελαγοδρομεί και την ΑΕΚ να προηγείται στο σκορ, δείχνοντας να έχει τον απόλυτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο.

Τη στιγμή που ο Γερμανός ρέφερι του ντέρμπι, Tobias Stieler, σφύριξε την λήξη του πρώτου 45λεπτου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε τη σουΐτα του και κατέβηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, εμφανώς εκνευρισμένος από την εικόνα που παρουσίαζαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ αδυνατούσε να πιστέψει την κάκιστη παρουσία της ομάδας του στο ντέρμπι και κρίνοντας από την εντυπωσιακή αλλαγή στην απόδοση του δεύτερου μέρους, μάλλον τα όσα είπε θα πρέπει να ταρακούνησαν για τα καλά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.