Ads Top

Βαρούχας: «Σκέτη αποτυχία ο Δανός στο ντέρμπι»


Σκληρή κριτική στον Μίκαελ Τίκγκααρντ για την απόδοσή του στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ άσκησε ο Παναγιώτης Βαρούχας. 
Σοβαρά λάθη εντόπισε στη διαιτησία του Μίκαελ Τίκγκααρντ στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (1-1) ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 εστίασε στο πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι του Σάκχοφ και στη λανθασμένη αποβολή του Ζαμπά.



Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες των αγώνων της 19ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο Δανός ήταν μια σκέτη αποτυχία. Ήταν χειρότερος και από αυτόν στο Άρης-ΠΑΟΚ. Στο πέναλτι που δεν δίνει, πρέπει να είσαι τυφλός για να μην το δεις. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Δίνει την κάρτα στον Σάκχοφ για το μαρκάρισμα στον Μπακασέτα που ήταν σωστή. Έχουμε μετά μια φιλονικία μεταξύ Λιβάγια και Ζαμπά και έπρεπε να δεχτούν και οι δύο κίτρινη, όχι μόνο ο Ζαμπά. Δεν έπρεπε να δοθεί κόκκινη όμως γιατί δεν ήταν βίαια κίνηση του Λιβάγια. Η δεύτερη κίτρινη του Ζαμπά ήταν λάθος, γιατί δεν ήταν υποσχόμενη η επίθεση από τον Χουλτ, που γύρισε την μπάλα πίσω. Ήταν ένα απλό φάουλ. Το χέρι του Σάκχοφ ήταν πέναλτι, γιατί ήταν σε αφύσικη θέση. Όμως δεν ήταν κίτρινη κάρτα. Όλα τα χέρια δεν είναι για κάρτα. Ο Τίκγκααρντ απέτυχε, αλλά μου έκανε εντύπωση πώς τον αντιμετώπισαν οι παίκτες. Δυστυχώς οι Έλληνες διαιτητές έχουν δώσει δικαιώματα και βλέπετε τα αποτελέσματα. Τι έκθεση θα κάνει τώρα ο παρατηρητής διαιτησίας, ο Σουηδός, για τον Τίκγκααρντ;».

Λαμία-Παναιτωλικός: «Σφύριξε ο Γρατσάνης. Δεν υπήρχε κάτι ‘χοντρό’ από πλευράς διαιτησίας».

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός ζητά δύο χέρια, αλλά είναι δύο διαφορετικές φάσεις. Είναι ακούσια χέρια και σε κοντινή απόσταση. Δε νομίζω ότι στη φάση του 51’ ο Ντομίνγκες πάει να πάρει την μπάλα με το χέρι. Πρέπει οι διαιτητές να σφυρίζουν ομοιόμορφα. Το πέναλτι που δίνεται στον Χριστοδουλόπουλο στην ανατροπή από τον Τσιλούλη είναι ξεκάθαρο, ενώ το άλλο πέναλτι που ζητά ο Λάζαρος δεν υπάρχει».

Απόλλων-Αστέρας Τρίπολης: «Διαιτητής ήταν ο Τζοβάρας, αλλά το ματς δεν είχε καμία φάση να συζητήσουμε».

ΑΕΛ-Ατρόμητος: «Διαιτητής ήταν ο Διαμαντόπουλος και δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό λάθος».

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: «Η φάση του Κουρμπέλη είναι ολοφάνερο οφσάιντ. Πάλι καλά που δεν μπήκε γκολ, γιατί θα είχαμε φασαρίες. Ο Χατζηγιοβάνης σε μια άλλη φάση δεν είναι οφσάιντ, αλλά όταν μπαίνει στην περιοχή κάνει βουτιά. Δεν υπάρχει καμία επαφή. Δείτε το και ξαναδείτε το. Δεν υπάρχει τίποτα. Σε άλλη μία φάση ο Ζησόπουλος είναι σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, αλλά σωστά ο διαιτητής και ο βοηθός συνέχισαν το παιχνίδι, γιατί υπάρχει κακό παίξιμο από παίκτη του Παναθηναϊκού».

ΟΦΗ-Ξάνθη: «Ο Παπαπέτρου έκανε μια πάρα πολύ καλή διαιτησία, αλλά οι δύο βοηθοί έκαναν πολλά λάθη, κατά και των δύο ομάδων».

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα: «Διαιτητής ήταν ο Κουμπαράκης. Ο παίκτης του Άρη έπαιξε βόλεϊ εντός περιοχής και απορώ γιατί δεν δόθηκε πέναλτι».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.