Ads Top

Την Πέμπτη στο «σκαμνί» ο Ολυμπιακός


Για την τοποθέτηση εναντίον Μελισσανίδη, Σαββίδη, ΚΕΔ και ΕΠΟ στις 26/1, ο Ολυμπιακός θα απολογηθεί αύριο στο πειθαρχικό όργανο της ομοσπονδίας. 
Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα απολογηθεί αύριο (Πέμπτη 14/2) στις 16:00 η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την τοποθέτηση των Πειραιωτών μετά τον αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στις 26/1.

Με την θέση που εξέφρασε τότε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έβαλλε κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Ιβάν Σαββίδη, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, με αποτέλεσμα ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ομοσπονδίας, Γιώργος Λαϊνης να ασκήσει σε βάρος του Ολυμπιακού πειθαρχική δίωξη για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις» και μάλιστα με την επιβαρυντική τους μορφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» απειλούνται με βαρύ πρόστιμο που μπορεί να φτάσει ως τις 50.000 ευρώ.

Σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για αύριο το μεσημέρι, κλήθηκε και η ΠΑΕ Ατρόμητος, για την συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Τέλος, το πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε με την σειρά του σε απολογία για την Παρασκευή (15/2) το πρωί, τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα. Και οι τρεις θα απολογηθούν για την συμπεριφορά των οπαδών τους στα ματς της 20ης αγωνιστικής και απειλούνται με πρόστιμο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.