Ads Top

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Φετφατζίδης


Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μετακομίζει για τους επόμενους έξι μήνες στη συμπρωτεύουσα για λογαριασμό του Άρη.
Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται αύριο (05/02) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα και θα φορέσει τη φανέλα της για τους επόμενους έξι μήνες, προσφέροντας στον Σάββα Παντελίδη ακόμη μια λύση για τις πλευρές.

Επιστροφή στις προπονήσεις από αύριο

Ρεπό είχαν σήμερα οι παίκτες του Άρη, μετά το χτεσινό νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν αύριο το απόγευμα, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς της επόμενης Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης (11/02, 7.30 μ.μ.).

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, την επομένη του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα είναι απογευματινή ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (11/02, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.