Ads Top

Ζέρβας: «Έπρεπε να είχε φύγει και παλαιότερα ο Ολυμπιακός»


Ο Νίκος Ζέρβας θεωρεί πως ο Ολυμπιακός άργησε να αποχωρήσει από ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 
Για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τις προεκτάσεις της υπόθεσης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας τονίζοντας πως κάτι τέτοιο έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια.

«Είναι αδικία αυτό που έγινε απέναντι στον Σφαιρόπουλο, τον Μπαρτζώκα, τον Γιαννάκη και όλους τους άλλους προπονητές. Έπρεπε να είχε αποχωρήσει και παλιότερα ο Ολυμπιακός. Δεν λέω ότι όλες οι ήττες του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό οφείλονται στη διαιτησία, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά αυτό που έγινε χθες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πώς κατέφυγαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε αυτή τη λύση, είπε: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να κινηθεί παρασκηνιακά για να ρίξει την ΚΕΔ, που λειτουργεί υπό την ανοχή της ΕΟΚ. Δεν μπορεί να ανακατευτεί με αυτό που χαρακτηρίζει ως βρωμιά. Τι άλλο να κάνει, έχει πάει μέχρι και τον πρωθυπουργό! Αποχώρησε γιατί δεν έχει άλλο όπλο να πολεμήσει. Ο κόσμος που ήταν χθες στο ΣΕΦ στήριξε την απόφαση».

Όσο γιατί αποφάσισαν να κατέβουν στο ματς; «Δώσανε μια τελευταία ευκαιρία, αλλά πήραν την απάντησή τους στα 28’’ με τα τρία φάουλ. Θα έφευγαν εκείνη τη στιγμή αλλά περίμεναν το ημίχρονο», τόνισε.

Σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, είπε: «Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν ήταν πνευματικά έτοιμος. Μόνο ο Γουέμπερ, που ήταν το πρώτο του παιχνίδι, ήταν μέσα στο παιχνίδι από την αρχή. Είδαμε τις ίδιες παθογένειες που βλέπουμε εδώ και καιρό στο παιχνίδι του. Αν συνεχίσει έτσι, θα φάει κατραπακιές στην Ευρωλίγκα και θα χάσει το ηθικό πλεονέκτημα».



*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.