Ads Top

Δια πυρός και... Σιδηρόπουλου η ΑΕΚ στο Περιστέρι!


Προβάδισμα πρόκρισης δια χειρός... Σιδηρόπουλου! Ο Έλληνας ρέφερι είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Αλμπάνη, δεν είδε ένα του Ατρομήτου και η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το Περιστέρι (0-1). 

Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου χάρη σε ένα μεγάλο... δώρο του Σιδηρόπουλου για την ΑΕΚ! Ο Έλληνας διαιτητής «είδε» πέναλτι σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Αλμπάνη (σσ. φέρει ευθύνη και ο πρώτος βοηθός, Πολυχρόνης Κωσταράς), δεν καταλόγισε ένα υπέρ του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος και η Ένωση στην επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι (0-1).

Κάπως έτσι, με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ πήρε προβάδισκμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ σε τρεις εβδομάδες, με τον Ατρόμητο να έχει κάθε δίκιο να αισθάνεται αδικημένος σε ένα ματς που δεν άξιζε να ηττηθεί, ήταν ισορροπημένο και χωρίς ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες!

Έπεσε στο 55ο λεπτό ο φωτισμός του γηπέδου, ακολούθησε διακοπή για είκοσι λεπτά και συνολικά παίχτηκαν 28 λεπτά καθυστερήσεων (!), με την Ένωση να αγωνίζεται από το 89’ και έπειτα (σσ. κοντά στο μισάωρο δηλαδή) με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη σωστή κίτρινη κάρτα ο Πόνσε για αγκωνιά σε εναέρια μονομαχία με τον Ρισβάνη!

Θετική επιστροφή για τον Σιμόες στην ενδεκάδα, καλός και ο Άλεφ αλλά και ο Αλμπάνης που μπήκε ως αλλαγή, με τον Χιμένεθ να... πονοκεφαλιάζει για τον μυικό τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι. Κινητικός αλλά χωρίς ουσία ο Μπογέ, το πάλεψε και ο Λιβάγια.

Πολύ καλός ο Μπουζούλατζιτς αλλά και ο Κορτ, όπως και ο Μπρούνο για τον Ατρόμητο. Δεν κατάφερε να φανεί ο Ουάρντα ούτε ο Μανούσος, ενώ και ο Σάκιτς παρά τις πολλές προωθήσεις του δεν κατάφερε να περάσει ούτε μία σέντρα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.