Ads Top

Τους «έβγαλε το λάδι» ο Μαρτίνς


Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε εντολή και οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με την Λαμία προπονήθηκαν σε συνθήκες…αγώνα. 
Σε φουλ ένταση το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, στο ίδιο μοτίβο και η σημερινή ενόψει Τούμπας

Ο Ολυμπιακός θα παίξει το απόγευμα της Τετάρτης με την Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής πολλούς βασικούς παίκτες της ομάδας του. Μια αναμενόμενη επιλογή από πλευράς του Πορτογάλου προπονητή, καθώς ακολουθούν πολλά και σημαντικά παιχνίδια (αρχής γενομένης με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως ο 48χρονος τεχνικός δεν δίνει σημασία στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Σίγουρα όμως τα ματς που ακολουθούν για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και γι’ αυτό τον λόγο ο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής σχεδόν όλα τα «βαριά χαρτιά» του Ολυμπιακού. Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερη σημασία έχει να κάνει με το πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησαν οι ερυθρόλευκοι που δεν ταξίδεψαν στην Λαμία.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Μαρτίνς «έβγαλε το λάδι» στους βασικούς, καθώς τους είχε ενημερώσει πριν την προπόνηση πως θα μείνουν εκτός αποστολής, ώστε ν’ ακολουθήσουν πιο έντονο πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μαρτίνς λοιπόν έδωσε εντολή και οι παίκτες που δεν πήγαν στην Λαμία έκαναν πρόγραμμα σε σούπερ – εντατικό ρυθμό και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι η χθεσινή προπόνηση θύμιζε… αγώνα.

Αυτό άλλωστε έλεγαν μετά το τέλος του «μαρτυρίου» οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς η κούραση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν το δρόμο για τα αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού στο Ρέντη.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι στο ίδιο μοτίβο θα είναι και η σημερινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Λαμία. Οι παίκτες που έμειναν στο Ρέντη γνωρίζουν πολύ καλά ότι και η σημερινή προπόνηση θα είναι σε εξαντλητικούς ρυθμούς.

Είπαμε, ο Ολυμπιακός δίνει πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ένα από τα δυνατά σημεία των ερυθρόλευκων την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η εξαιρετική φυσική κατάσταση και η ένταση που βγάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα τρεξίματα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η καθημερινή δουλειά των ερυθρόλευκων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού στο Ρέντη, φαίνεται σε κάθε παιχνίδι των πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς άλλωστε δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην ένταση των προπονήσεων και δεν είναι λίγες οι φορές που οι ερυθρόλευκοι τελειώνουν την προπόνηση και αισθάνονται ότι ολοκληρώθηκε παιχνίδι.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.