Ads Top

Μαρτίνς: «Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε»


Στην καλή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. 
Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός βελτίωσε την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο αναφέρθηκε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν στο δεύτερο μέρος ποιοι πραγματικά ήταν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA: 

- Για τη διαφορά στην απόδοση της ομάδας του στα δύο ημίχρονα: «Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Η ΑΕΚ ήταν καλά προετοιμασμένη, μας δυσκόλεψε με τον τρόπο που έπαιζε και προηγήθηκε. Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα για εμάς στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια τους είπα ότι τους πιστεύω. Να κερδίσουμε τις δεύτερες μπάλες, να δείξουμε την ποιότητά μας και τις δυνατότητές μας. Να δείξουμε ποιοι είμαστε πραγματικά και τι μπορούμε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αυτό που έπρεπε να έχουμε δείξει από την αρχή του αγώνα».

- Για τις αντιδράσεις του στον πάγκο και που αφιερώνει τη νίκη: «Πραγματικά ήμουν ο ίδιος όπως σε κάθε παιχνίδι. Δεν ήταν κάτι πέρα από το κανονικό. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν και στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν παίζαμε καλά. Διανύουμε δύσκολη περίοδο, δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση αυτές τις ημέρες και οι φίλαθλοί μας μας στήριξαν».

- Για το γεγονός πως παρέταξε την ίδια ενδεκάδα με το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης: «Πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Την Πέμπτη κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν κακοί στο δεύτερο. Πιστεύω στις δυνατότητες όλων των ποδοσφαιριστών μου».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.