Ads Top

Θέλει να τα φέρει… Τούμπα ο Ολυμπιακός


Πάθος και πίστη για νίκη στην Τούμπα επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς!

Τη μεγάλη ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί πάθος και πίστη για νίκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που θα φιλοξενηθεί σε κάποια από τις σουίτες της «ασπρόμαυρης» έδρας.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να μειώσουν στους 3 βαθμούς την απόσταση από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ασκώντας μεγαλύτερη πίεση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στη μάχη της διεκδίκησης του φετινού τίτλου.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά, με τον Ποντένσε και τον Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια. Ως «Δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Φορτούνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Τσιμίκας, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Μασούρας, Ντίας, Χασάν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για περισσότερο ψυχολογικούς λόγους.

Στην Αθήνα έμειναν οι Μεριά, Ανδρούτσο, Σολδάνο και ο τραυματίας Ελαμπντελαουί.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.