Ads Top

Παπανικολάου: «Είναι το τελευταίο σπριντ και είναι κρίσιμο»


Τη σημασία του αγώνα με τη Μακάμπι τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Τελ Αβίβ. 
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρισιμότητα που έχουν οι εννιά εναπομείνασες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, ξεκινώντας από τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι.

«Ξεκινά το τελευταίο σπριντ. Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ, από την 4η ως την 8η θέση οι ομάδες είναι κοντά και με δύο ήττες μπορεί να βρεθείς εκτός play offs. Το τελευταίο σπριντ είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να είμαστε μαχητικοί για να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια με ψηλά το κεφάλι», τόνισε ο 29χρονος φόργουορντ. 

«Η Μακάμπι είναι σε ανοδική πορεία, ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει βάλει τη σφραγίδα του και γνωρίζοντας πώς λειτουργεί μετά την ήττα από την Μπασκόνια θα είναι πιο αποφασισμένοι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληράδα της Μακάμπι και τις δυνατές φωνές στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολη η δουλειά μας», πρόσθεσε. 

Όσο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον επί τετραετία προπονητή του, είπε: «Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό για να υπάρχουν μυστικά πλέον. Ξέρουμε πώς παίζουν οι άλλοι προπονητές και εκείνοι πώς παίζουμε εμείς. Λίγο παραπάνω ο κόουτς Σφαιρόπουλος που ήμασταν στην καθημερινότητά του. Ο καθένας κοιτά τη δουλειά του και πώς θα βοηθήσει την ομάδα του». 

Σχετικά με την κατάστασή του μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε (αιμάτωμα στην επιγονατίδα) είπε: «Καλά είμαι, με μια προπόνηση βέβαια. Θα δούμε. Νιώθω καλά, έκανα προπόνηση χωρίς πόνο και ευελπιστώ να είμαι 100% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα». 

Τέλος, για τον Μπριάντε Γουέμπερ είπε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας. Να έρθει το παιδί, είναι ευπρόσδεκτος και μακάρι να μας βοηθήσει όσο μπορεί, για το καλύτερο της ομάδας».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.