Ads Top

Έτσι έφτιαξε τους παίκτες του ο Λουτσέσκου πριν το ντέρμπι!


Η ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε πολύ με τους παίκτες του και στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ γνωρίζει πόσο μεγάλη σημασία έχει η ψυχολογία σε ντέρμπι όπως αυτό με τον Ολυμπιακό και για αυτό φρόντισε να τους υπενθυμίσει τις αποδείξεις που πρέπει να δώσουν σε όσους τους αμφισβητούν.

«Σίγουρα, σήμερα δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι δουλειά έχουμε κάνει. Μπείτε δυνατά στο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια ο Ρουμάνος, σύμφωνα με την Live Sport.

Επιπλέον, τους ζήτησε να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά και να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι τους -όπως και έγινε, με το γκολ του Βιεϊρίνια στο 3’.

Όσο για το ημίχρονο, ο Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του να μην εφησυχάζουν.

«Μη σταματήσετε. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο, αλλά θέλω να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό. Θα πρέπει να αποδείξετε σε όλους ποιος έιναι ο καλύτερος. Να τα δώσετε όλα, ακόμα και αν το σκορ είναι 2-0», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η… επιστροφή στην πραγματικότητα ήρθε μόλις κόπασαν οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια. Αμέσως, ο Ρουμάνος τεχνικός υπενθύμισε στους παίκτες του τη δύσκολη συνέχεια, λέγοντας: «Δεν είμαστε πρωταθλητές ακόμα. Κάναμε μεγάλο βήμα για τον μεγάλο στόχο, αλλά μας μένουν δέκα αγώνες, δέκα τελικοί στους οποίους πρέπει να παίξουμε με απόλυτη αποφασιστικότητα, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε και επιστρέφουμε στη δουλειά για να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε φτιάξει».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.