Ads Top

Χιλ Μανθάνο ο εκλεκτός για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!


Ο γνωστός Ισπανός ρέφερι Χεσούς Χιλ Μανθάνο ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το σπουδαίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Σε μια… ασφαλή επιλογή πήγε τελικά η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αναφορικά με το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό...

Ο 35χρονος (γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1984) είναι διεθνής από το 2014 και έκανε ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2012 στον αγώνα Μάλαγα - Μαγιόρκα.

Να τονιστεί πως έχει διευθύνει μια φορά παιχνίδι ελληνικής ομάδας και ήταν το ΑΕΚ - Μπριζ 3-0 τον Αύγουστο του 2017 για τα playoffs του Europa League.

Τελευταίο ματς που σφύριξε φέτος, είναι το Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-4 για την Primera Division, ενώ στην καριέρα του έχει σφυρίξει τέσσερα ματς Champions League, οκτώ ματς Europa League και τρία ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι έμπειρος διαιτητής με 129 ματς στη La Liga και ήδη μέσα στο 2019 έχει σφυρίξει τέσσερα παιχνίδια, δυο για το ισπανικό πρωτάθλημα (Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ 3-0 και Εσπανιόλ - Ρεάλ 2-4) και δυο για το Copa del Rey (Ρεάλ -Λεγανές 3-0 και Χετάφε - Βαλένθια 1-0).

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.