Ads Top

Πρίγιοβιτς: «Η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, μπορεί αήττητος τον τίτλο»


Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς μίλησε στο gazzetta.gr για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ υποσχέθηκε πως θα ταξιδέψει σύντομα στη Θεσσαλονίκη!  
Τι κι αν βρίσκεται 2.622 χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη; Η καρδιά του ΑλεξάνταρΠρίγιοβιτς εξακολουθεί να χτυπά για τον ΠΑΟΚ με τον Σέρβο φορ της Αλ Ιτιχάντ να μην κρύβει την χαρά του για την επικράτηση του «Δικεφάλου» επί του Ολυμπιακού που τον φέρνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 34 χρόνια.

Ο «Πρίγιο», ο οποίος παρακολούθησε το ντέρμπι από την Τζέντα έκανε λόγο για την καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

«Περίμενα να νικήσουμε, αλλά αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη και η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω θα καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητη».

Ο 28χρονος φορ συστήνει στους πρώην συμπαίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ περιμένει και εκείνος το μετάλλιο του πρωταθλητή.

«Όταν με το καλό συμβεί αυτό θα νιώσω και εγώ πρωταθλητής. Θεωρώ πως πως με την συνεισφορά και την αφοσίωση μου στην ομάδα πρόσφερα και εγώ κάτι. Στη Λέγκια έφυγα Ιανουάριο και στη συνέχεια η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και έλαβα και εγώ το μετάλλιο. Περιμένω το ίδιο να συμβεί και τώρα.

Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ακόμα υπάρχει δρόμος. Θα πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι 100% για να έρθει η πρωτιά στο τέλος του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να χαλαρώσει κανείς. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έφερα τρεις βαθμούς. Υπάρχουν ακόμη 30 που πρέπει να κατακτηθούν».

Ο «Πριγιογκόλ» μέσω του gazzetta.gr προανήγγειλε ταξίδι στο Θεσσαλονίκη δίχως να γνωρίζει εάν αυτό συνδυαστεί με το πέρας της Super League.

«Σίγουρα θα ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της σεζόν. Δεν ξέρω εάν το δικό μας πρωτάθλημα εδώ στη Σαουδική Αραβία ολοκληρώνεται την ίδια εποχή με το ελληνικό, αλλά σκοπεύω να πάω στη Θεσσαλονίκη όπως και να 'χει».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.