Ads Top

«Ο ΠΑΟΚ πιο δεμένος από ΟΣΦΠ»


Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που πέρασε αλλά και για το ντέρμπι του Δικέφαλου με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.
Αρχικά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην καριέρα του ως προπονητής: 

«Είμαι στην Αθήνα τώρα, γιατί η ομάδα μου έχει ρεπό και είμαι στην οικογένειά μου. Στον Αστέρα Ιτέας δουλεύω φέτος, είμαστε στην 4η θέση, είμαι ευχαριστημένος και από τις συνθήκες δουλειάς και από την πορεία της ομάδας. Όλα είναι καλά».

Για την φυγή του Μαρίνου Ουζουνίδη από την ΑΕΚ: «Θεωρώ τον κ. Ουζουνίδη μέσα στους κορυφαίους Έλληνες προπονητές. Η δουλειά του είναι εξαιρετική και έχω παρατηρήσει από κοντά την ποιότητα της δουλειάς του. Σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικός και σαν προπονητής επίσης. Υπήρξαν παιχνίδια που η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, και καλύτερο από πέρυσι. Την περασμένη χρονιά η ΑΕΚ είχε Χριστοδουλόπουλο και Αραούχο που έδιναν ενέργεια. Κάποιες επιλογές παικτών το καλοκαίρι δεν έδωσαν όσα ήθελε ο κ. Ουζουνίδης φέτος.
Θεωρώ ότι ο Αραούχο έκανε την διαφορά, ο Χριστοδουλόπουλος επίσης. Στον άξονα ο Σιμόες σταμάτησε να παίζει φέτος, ο Βράνιες είχε μια προσωπικότητα που έκανε καλύτερους τους γύρω του και φέτος δεν υπάρχει. Πέρυσι είχε και πολλή τύχη η ΑΕΚ. Ήρθε με ένα βάρος ο κ. Ουζουνίδης, και αυτό δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Εκ του αποτελέσματος, πάντα αυτός που θα κερδίσει είναι ο επιτυχημένος. Αν πάει δοκάρι και έξω η μπάλα, ο προπονητής βγαίνει λάθος».

Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο κ. Ουζουνίδης άλλαξε σωστά τα συστήματά του, άλλαξε σωστά παίκτες, γέμισε την ομάδα με επιθετικό σχήμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλή έμπειρη ομάδα και με έμπειρο προπονητή, αμύνθηκε σωστά. Δεν σου λέει κανείς πως αν μείνει μια ομάδα με 10 παίκτες θα χάσει. Ο ΠΑΟΚ είχε το αποτέλεσμα στα χέρια του, ήταν συμπαγής, έκλεισε τον άξονα, ήταν πειθαρχημένος, και δεν είχε λύσεις η ΑΕΚ. Της λείπει φέτος άλλωστε η προσωπική ενέργεια. Ο ΠΑΟΚ με 11 παίκτες θα έβρισκε χώρους και ίσως κέρδιζε το παιχνίδι, υποθετικά όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Η κούραση θα ήταν πολύ λιγότερη αν έπαιζε με 11 παίκτες ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι κατάφερε να κρατήσει το σκορ».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έμεινε ο ίδιος προπονητής με πέρυσι, ήρθαν ποιοτικοί παίκτες στον ΠΑΟΚ φέτος, ο Πρίγιοβιτς έφυγε αλλά το κλειδί στην όλη παρουσία του ΠΑΟΚ είναι ότι έχει κορμό, είναι ότι έχει έναν προπονητή που ξέρει τι κάνει στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα παρόμοια με πέρυσι. Ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα, είναι πιεστικός και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο τους τελευταίους δυο μήνες όμως. Θα παίξει μεγάλο ρόλο πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι οι προπονητές την Κυριακή. Θα παίξουν επίσης ρόλο οι προσωπικότητες, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Μάτος, ο Φορτούνης. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε και οι δυο ομάδες έχουν την δυνατότητα να παίξουν ποδόσφαιρο».

Πηγή: ARENA FM 89.4
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.