Ads Top

Ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία


Ο Δικέφαλος με νίκη απόψε στην Τούμπα επί του Ολυμπιακού θα καθαρίσει το φετινό πρωτάθλημα.

Έφτασε η μέρα για το πιο μεγάλο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 34 χρόνια. Ο Δικέφαλος έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς υποδέχεται στις 19:30 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο πιο μεγάλο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος, στο οποίο μπορεί με νίκη να σβήσει τα όνειρα των ερυθρόλευκων να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο.

Το παράδοξο είναι ότι παρότι πρόκειται για το πιο μεγάλο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 34 χρόνια, καθώς με νίκη καθαρίζει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση και θα είναι αγκαλιά με το πρώτο του πρωτάθλημα μετά το 1985, ακόμη και αν δεν κερδίσει ή ακόμη και αν χάσει, δεν χάνεται.

Αυτός που θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν δεν κερδίσει στην Τούμπα μάλλον αποχαιρετά οριστικά τον τίτλο καθώς ο Δικέφαλος με ισοπαλία θα διατηρήσει το +6, με νίκη θα πάει στο +9 και επιπλέον και στις δύο περιπτώσεις θα έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ θα μένουν μόνο 10 αγωνιστικές έως το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι, καθώς είναι αήττητος φέτος στο πρωτάθλημα (17 νίκες και 2 ισοπαλίες) και συνολικά έχει 22 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 24 ματς στη Super League, αφού είχε κλείσει και το περσινό πρωτάθλημα με 5Χ5 νίκες.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι ανεβασμένος σε σχέση με την αρχή της σεζόν, θα παίξει τα ρέστα του στην Τούμπα. Αλλά αυτό θα γίνει στην πιο εχθρική γι’ αυτόν έδρα στον κόσμο και απέναντι στον σταθερό, έμπειρο, σοβαρό και αποτελεσματικό ΠΑΟΚ που μετράει 23 σερί νίκες στο πρωτάθλημα στο σπίτι του (αυτά που κρίθηκαν μέσα στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια…).

Ο Δικέφαλος έχει ένα μεγάλο μαξιλάρι ασφαλείας βρισκόμενος στο +6 από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και θα συνεχίσει να κρατάει τις τύχες του πρωταθλήματος στα χέρια του ότι και να γίνει απόψε στην Τούμπα.

Ωστόσο στο σημερινό ραντεβού με την ιστορία ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει τον τίτλο με μια μεγάλη νίκη και απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός, δίνοντας μέσα στο γήπεδο απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν τα πρωτεία του…

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.