Ads Top

Ανδράλας: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δεμένη ομάδα από τον Ολυμπιακό»


Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι της Super League που θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα.

Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και για το ντέρμπι του Δικέφαλου με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στην Τούμπα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αρχικά αναφέρθηκε στην ισοπαλία του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και είπε: «Ο κ. Ουζουνίδης άλλαξε σωστά τα συστήματά του, άλλαξε σωστά παίκτες, γέμισε την ομάδα με επιθετικό σχήμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλή έμπειρη ομάδα και με έμπειρο προπονητή, αμύνθηκε σωστά. Δεν σου λέει κανείς πως αν μείνει μια ομάδα με 10 παίκτες θα χάσει.

Ο ΠΑΟΚ είχε το αποτέλεσμα στα χέρια του, ήταν συμπαγής, έκλεισε τον άξονα, ήταν πειθαρχημένος, και δεν είχε λύσεις η ΑΕΚ. 

Της λείπει φέτος άλλωστε η προσωπική ενέργεια. Ο ΠΑΟΚ με 11 παίκτες θα έβρισκε χώρους και ίσως κέρδιζε το παιχνίδι, υποθετικά όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Η κούραση θα ήταν πολύ λιγότερη αν έπαιζε με 11 παίκτες ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι κατάφερε να κρατήσει το σκορ».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έμεινε ο ίδιος προπονητής με πέρυσι, ήρθαν ποιοτικοί παίκτες στον ΠΑΟΚ φέτος, ο Πρίγιοβιτς έφυγε αλλά το κλειδί στην όλη παρουσία του ΠΑΟΚ είναι ότι έχει κορμό, είναι ότι έχει έναν προπονητή που ξέρει τι κάνει στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα παρόμοια με πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα, είναι πιεστικός και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο τους τελευταίους δυο μήνες όμως. Θα παίξει μεγάλο ρόλο πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι οι προπονητές την Κυριακή. 

Θα παίξουν επίσης ρόλο οι προσωπικότητες, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Μάτος, ο Φορτούνης. 

Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε και οι δυο ομάδες έχουν την δυνατότητα να παίξουν ποδόσφαιρο».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.