Ads Top

Δημήτρης Πέλκας: Απέρριψε συμβόλαιο 700.000 ευρώ


Ο Δημήτρης Πέλκας και ο ΠΑΟΚ έχουν σημαντικές διαφορές από το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Πέλκας και ο ΠΑΟΚ έχουν σημαντικές διαφορές από το καλοκαίρι, αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του, όπως αναφέρει το 10.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Δούλεψαν πολύ στις στατικές φάσεις οι «ερυθρόλευκοι»
Η τρέχουσα συμφωνία του 25χρονου Έλληνα επιτελικού μέσου με τον Δικέφαλο του Βορρά εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και προβλέπει απολαβές που δεν φτάνουν τις 400.000 € τον χρόνο.
Το καλοκαίρι, ωστόσο, ο Πέλκας είχε πει το «ναι» στην πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο που του είχε καταθέσει η Φενέρμπαχτσε και την οποία απέρριψε ο ΠΑΟΚ τον Αύγουστο.

Επίσης, ήταν έτοιμος να πει το «ναι» και στους Σαουδάραβες της Αλ-Ιτιχάντ, με τη μεταγραφή του να μην ολοκληρώνεται και τον διεθνή ποδοσφαιριστή να χάνει σχεδόν 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Μπορεί ο Πέλκας να μην έφυγε, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν δεχόταν να τον παραχωρήσει χωρίς να καλύψει κάποια ομάδα τη ρήτρα του (7.5 εκατ. ευρώ), ωστόσο κατάλαβε ότι τα λεφτά που παίρνει από τη νυν ομάδα του δεν τον καλύπτουν και κυρίως δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του στο ποδόσφαιρο. Για αυτόν τον λόγο έθεσε τις απαιτήσεις του στο 1.000.000 €. Ακατέβατα.

Ποιο είναι το νέο στοιχείο στην υπόθεση; Πριν από λίγες η μέρες, στο κύμα ανανεώσεων (Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Πασχαλάκη) η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε νέα συζήτηση με τον Πέλκα, αναφορικά με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Η προσφορά του Δικεφάλου ήταν εξαιρετική. Ητοι 700.000 € τον χρόνο, με επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2023 (από το 2021). Σχεδόν διπλασιασμός των αποδοχών του.

Και πάλι, όμως, ο Πέλκας, μέσω του εκπροσώπου του, Πολ Κουτσολιάκου, αποφάσισε να πει το μεγάλο «όχι». Επαναφέροντας στο τραπέζι την απαίτησή του για 7ψήφιο νούμερο, σύμφωνα με το 10gr.

Μάλιστα, ο Πέλκας ενημερώθηκε για το ύψος των συμβολαίων των συμπαικτών του, έμαθε ότι ο Μπίσεσβαρ θα πάρει σχεδόν 800.000 τον χρόνο και δεν άλλαξε στάση.

ΥΓ. Η λογική λέει ότι αργά ή γρήγορα ο ΠΑΟΚ και ο Πέλκας θα τα βρουν. Ναι μεν η διαφορά δεν είναι μικρή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.