Ads Top

Ο Πρίγιοβιτς έχει παίξει μόλις 45 λεπτά στην Αλ Ιτιχάντ!


Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στην Αλ Ιτιχάντ κάτι λιγότερο από ένα μήνα έχοντας καταγράψει μόλις 45 λεπτά συμμετοχής. 
Το μήνυμα του πρώην φορ του ΠΑΟΚ.

Η Αλ Ιτιχάντ ολοκλήρωσε στις 10 Ιανουαρίου τη μεταγραφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έδωσε 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, το ποσό που αντιστοιχούσε δηλαδή στην ρήτρα του συμβολαίου του, και τον απέκτησε.

Από τότε ο Σέρβος έχει καταγράψει όλα κι όλα 45 λεπτά συμμετοχής, στον αγώνα Κυπέλλου με την Al-Washm. Όχι βέβαια πως η Αλ Ιτιχάντ έχει δώσει και πολλά παιχνίδια από τότε. Την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε ο "Πρίγιο" ήταν προγραμματισμένο το ματς με την Αλ Καντασίγια, στο οποίο απολύτως λογικό ήταν να μείνει εκτός.

Στο αμέσως επόμενο, στις 16/1 με την Al-Washm, ήταν που έπαιξε για ένα ημίχρονο. Ακολούθησε στις 21/1 η αναμέτρηση του κυπέλλου με την Al-Taqadom στο οποίο ο 28χρονος τέθηκε νοκ άουτ. Το ίδιο συνέβη στις 29/1 στον αγώνα πρωταθλήματος με την Al Shabab, όπως και στο αποψινό με την Al Wahda για το πρωτάθλημα.

Τη Δευτέρα (4/2) ο Πρίγιοβιτς ανέβασε video στον λογαριασμό του στο instagram, στο οποίο κάνει διάδρομο και στέλνει το εξής μήνυμα: "Soon back" (σύντομα πίσω). Προφανώς και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, που δεν του επιτρέπει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης κόουτς είχε αποθεώσει προ ημερών τον Πρίγιοβιτς στη συνέντευξή του στο Sport24.gr.

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: "Είναι ολοκληρωμένος επιθετικός. Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι μόνο σκόρερ, αλλά δεν είναι έτσι. Μπορεί να κρατήσει μπάλα, να ανοίξει χώρους, είναι ομαδικός, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει και στην άμυνα. Τον θεωρώ πολύ σημαντική μονάδα για αυτό που θέλω να φτιάξω στην Αλ Ιτιχάντ, είναι ο επιθετικός που θέλαμε. Γι' αυτό πήραμε την απόφαση να τον φέρουμε στην Τζέντα" .



*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.