Ads Top

Προβάδισμα πρόκρισης - Τρικυμία στην άμυνα, 3-3 με Λαμία!


Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο Ολυμπιακός σε ένα ματς με... αγγλικό σκορ στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα με αυτό το χορταστικό καιι γεμάτο συγκινήσεις 3-3 που διαμορφώθηκε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχή.
Ο Θρύλος παρά τις πολλές αλλαγές και τα αρκετά νέα πρόσωπα στο χορτάρι, ήταν για μια ακόμα φορά σούπερ παραγωγικός από τη μέση και μπροστά, έβαλε τρία γκολ με Ζιλ Ντίας (12'), Σολδάνο (51') και Χασάν (61'), έχασε άλλα τόσα και γενικότερα είχε τον έλεγχο του ρυθμού και την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε ακόμα και στο μη ιδανικό τερέν του γηπέδου της Λαμίας.

Πίσω όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν... τρικυμία σκέτη και πραγματικά πρέπει να προβληματιστεί πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς με την γενικότερη ανασταλτική συμπεριφορά, καθώς η Λαμία όχι μόνο έβαλε επίσης 3 τέρματα αλλά είχε ευκαιρίες και για περισσότερα. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Τσούκαλος (9', 62') και Μπουχαλάκης με αυτογκόλ (32').

Θετικότατες εντυπώσεις άφησαν οι Σολδάνο και Ζιλ Ντίας με τον Αργεντινό να "παλεύει" κάθε φάση, να γράφει το 2-2 με κοντινό πλασέ και να περνάει έξυπνες πάσες στους συμπαίκτες του και με τα πόδια και με το κεφάλι (σ.σ. ασίστ στον Ζιλ Ντίας για το 1-1 και στον Χασάν στο 2-3). Ο Πορτογάλος από την πλευρά του παρά το γεγονός ότι το τερέν δεν τον βοηθούσε να δείξει την τεχνική του, είχε στιγμές που ξεκάθαρα φαινόταν η ποιότητά του ενώ έγραψε με πανέμορφο πλασέ το 1-1.

Η ανασταλτική λειτουργία των Πειραιωτών από την άλλη και δη η άμυνα ήταν "πηγή κινδύνων" για τον Θρύλο καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα στόπερ και τα μπακ αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και δεν είχαν καθαρό μυαλό να καθαρίσουν ακόμα και πολύ απλές καταστάσεις.

Oι τελικές στο ματς ήταν 14 για τον Ολυμπιακό και 9 για τη Λαμία, ενώ η κατοχή στο τέλος της αναμέτρησης ήταν στο 64% για τους Πειραιώτες και στο 36% για τους γηπεδούχους.

redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.