Ads Top

Η Ντόρτμουντ ισοφαρίστηκε από 3-0 σε 3-3 μέσα σε 12’! (vid)


Απίθανα πράγματα στο Ντόρτμουντ, όπου η Μπορούσια προηγήθηκε με 3-0, αλλά είδε την Χόφενχαϊμ να φεύγει με ισοπαλία 3-3! Μεγάλο διπλό της Χέρτα επί της Γκλάντμπαχ.

Η Ντόρτμουντ έκανε απίθανο... χαρακίρι και θα περιμένει το παιχνίδι της Μπάγερν με την Σάλκε για να δει αν οι Βαυαροί θα την πλησιάσουν στην κορυφή. Χωρίς τον άρρωστο Φαβρ στον πάγκο και τον τραυματία Ρόις στον αγωνιστικό χώρο, η Μπορούσια ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Βεστφαλοί κυριάρχησαν, βρήκαν το γκολ με τους Σάντσο (32’) και Γκέτσε (43’), θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη περισσότερα, αλλά αρκέστηκαν με το 2-0 στο ημίχρονο. Όταν στο 66’ ο Γκερέιρο έκανε το 3-0 τα πάντα έδειξαν να τελειώνουν. Στο 75’ ο Σάντσο είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στη συνέχεια έγινε το ανεξήγητο. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπελφοντίλ μείωσε σε 3-1, στο 83’ ο Καντεράμπεκ έκανε το 3-2, ενώ στο 87’ ξανά ο Μπελφοντίλ με ωραία κεφαλιά το τελικό 3-3!

Ντόρτμουντ (Τέρζιτς/Στέφες): Μπούρκι, Χακίμι, Ντιαλό, Βάιγκλ, Πίσεκ, Νταούντ, Βίτσελ, Σάντσο, Φίλιπ (70’ Αλκάθερ), Γκερέιρο (92’ Βολφ), Γκέτσε (83’ Τοπράκ)

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Μπίτσακτσιτς, Πος, Χούμπνερ, Σουλτς, Μπίτενκουρτ (70’ Νέλσον), Ντεμιρμπάι (46’ Γκάιγκερ), Γκρίλιτς, Κράμαριτς (46’ Μπελφοντίλ), Ζοέλιντον



Ηττα-σοκ στην έδρα της η Γκλάντμπαχ από την Χέρτα

Η Γκλάντμπαχ είχε 9x9 στην έδρα της φέτος και κυνηγούσε την Ντόρμουντ, όμως η Χέρτα την ανάγκασε στην πρώτη απώλεια εντός και μάλιστα με βαριά ήττα με 0-3. Ετσι, η Μπορούσια δεν είδε τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται κατά ένα βαθμό, αφού η BvB έφερε ισοπαλία, ενώ μπορεί να πέσει και την 3η θέση αν η Μπάγερν δεν χάσει εντός από την Σάλκε. Ο συνήθης ύποπτος για τους Βερολινέζους, Σάλομον Καλού, έκανε το 0-1 στο 30' και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν τη νίκη με τα τέρματα των Ντούντα (56') και Ζέλκε (76') για το τελικό 0-3.

Κόλλησαν στο μηδέν

Σε ένα από τα παράδοξα της αγωνιστικής Λειψία και Άιντραχτ κόλλησαν στο 0-0, με τους Ταύρους να διατηρούν τους υπόλοιπους σε απόσταση ασφαλείας από την 4η θέση. Βέβαια, το σκορ δεν δείχνει αυτό που έγινε στο παιχνίδι, καθώς χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, όμως δεν βρήκαν το γρήγορο γκολ, πριν ανεβάσουν ταχύτητα μετά το 20’ και χάσουν μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν λιγότερες και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στο βαθμό.

Ε"χ"ασε ευκαιρία η Βόλφσμπουργκ

Οι Λύκοι θα μπορούσαν να είναι στην 5η θέση μετά το πέρας της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga αλλά τελικά έμεινε στην 7η μετά το εκτός έδρας 3-3 με την Φράιμπουργκ. Η Βόλφσμπουργκ μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Ρουσιγιόν, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 37' ισοφάρισαν με τον Γκρίφο (1-1). Το ματς ήταν ανοιχτό και στο 63' οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι μπροστά με τον Βέγκχορστ (1-2), για να απαντήσει όμως άμεσα η Φράιμπουργκ με τον Πέτερσεν (70'). Παρ' όλα αυτά, οι Λύκοι δεν πτοήθηκαν και στο 74' έφτασαν στο 2-3 με τον Στέφεν, αγκαλιάζοντας τη νίκη, την οποία όμως δεν πήραν. Και δεν την πήραν επειδή στο 87' ο Βάλντσμιντ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 σε ένα τρελό ματς.

Νίκη με Μίλερ

Στο ντέρμπι των δύο τελευταίων, το Αννόβερο επικράτησε με 2-0 της Νυρεμβέργης και την προσπέρασε για να... ανέβει στην προτελευταία θέση. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μίλερ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων, χαρίζοντας τους το τρίποντο: 1-0 στο 45', 2-0 στο 77' και το Αννόβερο εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.