Ads Top

Βλέπουν 11άδα όλοι οι καινούριοι!


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνήθως θέλει αρκετό χρόνο για να βάλει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες να παίξουν σε επίσημα ματς του ΠΑΟΚ. 
Τον φετινό χειμώνα όμως άλλαξε την προσέγγισή του.

Ήδη Μίσιτς, Γιαννούλης και Σφιντέρσκι έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και στον σημερινό (6/2) πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να παίξουν βασικοί και οι έξι που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο παίρνοντας χρόνο και οι Ίνγκασον, Ολιβέιρα και Ενρίκε!

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους περισσότερους βασικούς του παίκτες. Τραυματίες είναι ο Βέρνμπλουμ και ο Κάνιας, τιμωρημένος είναι ο Λέο Ζαμπά ενώ άφησε εκτός για να ξεκουραστούν τους Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Όσο για το πιθανό βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη; Σε αυτό αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, οι Γιαννούλης, Τόσκα, Ίνγκασον και Λύρατζης στην άμυνα, οι Ολιβέιρα και Μίσιτς στη μεσαία γραμμή, ο Πέλκας πιο μπροστά τους, οι Λημνιός και Ενρίκε στα άκρα της επίθεσης και ο Καρέλης στην κορυφή αν και έχει πιθανότητα να παίξει και ο Σφιντέρσκι.

inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.