Ads Top

Αβραάμ: «Περήφανος που θα φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού και θα τελειώσω την καριέρα μου»! (vid)


Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε μέσω του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι όπου θα κλείσει την καριέρα του.
Ο έμπειρος στόπερ είπε για:

Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: Αυτό που θέλω καταρχήν να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Είμαι πολύ περήφανος που θα φορέσω ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού και θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Είναι ένα όνειρο για μένα αυτό. Όπως έκανα την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. 

Την τοιχογραφία του στο Καραϊσκάκη και το πόσο πολύ περιμένει να παίξει ξανά: Ναι σίγουρα. Όπως είπα και πιο πριν είμαι περήφανος που είμαι πάλι εδώ που βλέπω γνώριμα πρόσωπα. Πρόσωπα που έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ανυπομονώ να ξαναμπώ στο Καραϊσκάκη και να φορέσω την φανέλα της ομάδς. Αυτό που θέλω εγώ και όλοι μας είναι να πετύχουμε τους στόχους γιατί αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει πάντα να βρίσκεται στην κορυφή.



gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.