Ads Top

To... καθήκον του με Λεβαδειακό


Μετά από σχεδόν ένα μήνα και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (16/12), ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Η αναμέτρηση του Θρύλου με την ομάδα της Βοιωτίας θα ξεκινήσει στις 17:15 (Νοvasports2), με τον Θρύλο όντας στο -8 από τον ΠΑΟΚ να θέλει το "τρίποντο" που θα του δώσει αέρα 4 βαθμών από τον Ατρόμητο, περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα του δικεφάλου στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μαντί Καμαρά ενώ επέστρεψαν πολλοί ποδοσφαιριστές στην αποστολή σε σχέση με το προ ημερών ματς Κυπέλλου στην Ξάνθη, το πρώτο για το 2019.

Η αποστολή του ΟΣΦΠ: Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Τον αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΟΣΦΠ θα διευθύνει ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (1ος) και Γεώργιο Τάσση (2ος), τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Τάσσης και παρατηρητής ο Νικόλαος Ιωσηφόγλου.

redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.