Ads Top

Τρομερό μεταγραφικό ντόμινο με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στη Superleague!


«Πουλάει ο ΠΑΟΚ τον...» - Τα πάνω-κάτω μέσα σε λίγες ώρες στην Σούπερ Λιγκ!
Μια ανάσα από μια από μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Ατρόμητος και με αυτή την κίνηση καλύπτει το κενό που δημιουργείται τελευταία στιγμή…

Για άλλη μια σεζόν ο Ατρόμητος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Λένε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έτσι λοιπόν το "αστέρι" είναι έτοιμο να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή.

Η ομάδα του Περιστερίου φέρνει στην Ελλάδα τον Αλέξανδρο Κατράνη με τη μορφή δανεισμού από την Σέντ Ετιέν. Μάλιστα, δεν μιλάμε για έξι μήνες,αλλά για 1,5 χρόνο.

Θυμίζουμε πως ο 20χρονος (γεννημένος στις 4 Μαΐου 1998) μπακ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ατρόμητο πριν τον αγοράσει η Γαλλική ομάδα έναντι 800.000 Ευρώ. Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο Κατράνης αγωνίστηκε στο Βέλγιο με την φανέλα της Μουσκρόν.

Το μόνο που μένει είναι το τελικό "ΟΚ" της Σεντ Ετιέν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή.

Η "κίνηση" αυτή των Περιστεριωτών έχει να κάνει με την επικείμενη "μετακόμιση" του Δημήτρη Γιαννούλη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Σαμπντόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα, η μεταγραφή του 22χρονου ακραίου μπακ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της. Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών με την ομάδας της Γένοβας και αναμένεται να ανακοινωθεί  αλλά και να ενσωματωθεί άμεσα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιαννούλης ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται τις τελευταίες δυο σεζόν στον Ατρόμητο ως δανεικός.

Έτσι η ομάδα του Περιστερίου δεν κάθισε με "σταυρωμένα χέρια" και πολύ γρήγορα κινήθηκε για να καλύψει το κενό που δημιουργείται για το αριστερό άκρο της άμυνας, με ένα δικό του παιδί τον Αλέξανδρο Κατράνη.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.