Ads Top

Αs: "O ΠΑΟΚ Δίνει 1.500.000 ευρώ στον Φερνάντες"


Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ισπανού μέσου της Κάντιθ, Άλεξ Φερνάντες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η μαδριλένικη "As".
Μπορεί ο Μάριο Μπράνκο σε δηλώσεις του στην Κροατία να τόνισε ότι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ έχουν κλείσει για τη χειμερινή περίοδο ωστόσο τα σενάρια δεν σταματούν.

Η ισπανική "As" έγραψε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει πρόταση στην Κάντιθ για την απόκτηση του 26χρονου Άλεξ Φερνάντες ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, το συγκεκριμένο ποσό κάθε άλλο παρά ικανοποιεί την ισπανική ομάδα καθώς η ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που ανανεώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο έχει οριστεί στα 8 εκατομμύρια ευρώ και ισχύει για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Άλλωστε όμως σημείωνει η  "AS", ο ίδιος ο 26χρονος μέσος, που φέτος μετρά 22 συμμετοχές, με πέντε γκολ και άλλες τόσες ασίστ στο πρωτάθλημα είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του.

Ως επιμύθιο το δημοσιεύμα τονίζει ότι για να πάρει τον Φερνάντες ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αυξήσει κατά πολύ την προσφορά του. Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.