Ads Top

Κατοχύρωσε και δεύτερο όνομα για κανάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pic)


Η αίτηση για όνομα και λογότυπο κατατέθηκε τον Οκτώβριο και έγινε δεκτή χθες
To σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για γερό «μπάσιμο» στα τηλεοπτικά πράγματα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η εταιρεία του, «Alter Ego», είχε «καπαρώσει» το όνομα «One Channel» από το πρώτο διαγωνισμό που είχε γίνει.

Ωστόσο, τώρα γίνεται γνωστό πως ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κατοχύρωσε ένα ακόμα όνομα με σχετική αίτηση που έγινε την περασμένο Οκτώβριο. Η αίτηση και το λογότυπο για το όνομα έγινε δεκτή τη Δευτέρα.

Το δεύτερο όνομα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τους τίτλους του ιστορικού ΔΟΛ που απέκτησε πριν από δύο χρόνια.

Τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποκτήσει -εκτός από τις εφημερίδες- και τις ιστοσελίδες του ιστορικού εκδοτικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με το e-tetradio που δημοσιεύει και την απόφαση επί της αίτησης, η εταιρεία του εφοπλιστή κατοχύρωσε πλέον και το όνομα «intv».

Στην ιστοσελίδα In.gr υπάρχει ειδική ενότητα με το όνομα intv, που είναι ενός είδους webtv. Οπως φαίνεται λοιπόν, ο επιχειρηματίας οργανώνει ήδη το κανάλι του και θα «μπει» δυναμικά και στο χώρο της διαδικτυακής τηλεόρασης.

Ως γνωστόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει και την έκδοση της τηλεοπτικής άδειας, ώστε να λειτουργήσει το νέο του κανάλι, πανελλαδικής εμβέλειας, γύρω στον Μάρτιο, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα διεκδικήσει δυνατά την ταινιοθήκη του Mega.

fws.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.