Ads Top

«Τρελαίνει» τον Σαββίδη o... νέος Ζαμπά - Γι' αυτόν τινάζει την μπάνκα!


Φούντωσαν οι φήμες στην Τούμπα για τις τελευταίες μεταγραφικές «πινελιές» πριν τη λήξη της περιόδου. 
Την ώρα που πληθαίνουν οι αναφορές των ελληνικών media γι’ αυτό που το sportdog έχει… προϊδεάσει από την περασμένη εβδομάδα, την προσέγγιση δηλαδή μεταξύ ΠΑΟΚ και Φερνάντο Βαρέλα στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, την ώρα που, όπως και στον Ολυμπιακό, έτσι και στους Κυπελλούχους, η φημολογία περί τελευταίων μεταγραφικών πινελιών στο τέλος του χειμερινού παζαριού έχει και κυκλοφορήσει, αλλά και από συγκεκριμένα «κέντρα» συντηρείται κιόλας, το συγκεκριμένο όνομα είναι -κακά τα ψέματα- στο επίκεντρο.
Αιτία το σταδιακό ανέβασμα του Αγγλου επιθετικού μετά τη... μονιμοποίηση του στο αρχικό σχήμα ύστερα από την πώληση του Πρίγιοβιτς. Καλές εμφανίσεις, χωρίς γκολ στην αρχή, αλλά πλέον, μετά και το ματς με τον ΟΦΗ «έσπασε» και αυτό το ρόδι, διαφορετικού αγωνιστικού στιλ ποδοσφαιριστής από τον Σέρβο, απολαμβάνει και αναγνώρισης και στήριξης. Από τον Λουτσέσκου, προφανής, αφού του εμπιστεύτηκε ρόλο «αντι-Πρίγιο», αλλά και ως ανταμοιβή από τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ρουμάνου τεχνικού.

Δεν είναι όμως οι μόνες. Ακόμη και η επιλογή του Κάρελ Σβιντέρσκι είναι επιλογή στήριξης της δυναμικής του Τσούμπα Ακπόμ, αφού σε καμία περίπτωση ο (σχεδόν) συνομίληκός του, νιόφερτος Πολωνός είναι μια προσθήκη η οποία «σκοτώνει» τον ανταγωνισμό (όπως για παράδειγμα έκανε ο Πρίγιοβιτς). Το αντίθετο, αφήνει χώρο σε όλους τους διαθέσιμους επιθετικούς, ειδικά στον Άγγλο πάντως, για να ταιριάξουν πλέον σε μια ομάδα που δεν έχει ένα σημείο αναφοράς στην επίθεση της, αλλά είναι πιο κινητική, πιο βιμπράτη, με περισσότερες απειλές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου απ’ όταν στο ρόστερ βρίσκονταν ο Πρίγιοβιτς.

Υπενθυμίζουμε πως για τον νεαρό επιθετικό, ο Δικέφαλος δαπάνησε κάτι παραπάνω από 1,1 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει το καλοκαίρι από την Αρσεναλ.  Παρότι στην αρχή κανείς δεν… ενθουσιάστηκε με όσα έβλεπε εν τούτοις είναι μια επένδυση που... προηγήθηκε της πλέον απόφασης του συλλόγου για προσθήκες με χαμηλή ηλικία, δυναμική εξέλιξης και μεταπωλητική δυνατότητα και έτσι αντιμετωπίστηκε με υπομονή προκειμένου να έρθει η ευκαιρία να «βγει», να δείξει. Και προφανώς το κάνει ο Αγγλος.
Τώρα, αν και εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, προκειμένου να αυξηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης του και να φτάσει σε επίπεδα (που έλεγαν στην Τούμπα πως έχει αυτή του) Ζαμπά, δηλαδή 20 εκατ. ευρώ, είναι κάτι που αφενός δεν επείγει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΠΑΕ και αφετέρου ίσως και να είναι... πρώιμο. Ναι, ικανοποιημένο στην ομάδα από την αντιμετώπιση, την εξέλιξη και την πρόοδο που δείχνει ο Άγγλος, αλλά όπως δεν τον έκριναν στα πρώτα του ματς το καλοκαίρι, έτσι και τώρα δεν θα τον «χρυσώσουν» με τα πρώτα του, πραγματικά ενδεικτικά του ταλέντου του, παιχνίδια αυτήν την περίοδο.  

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.