Ads Top

Ψάχνεται για «μπαμ» ο Ολυμπιακός!


Έκλεισε το ρόστερ του ο Ολυμπιακός; Μπορεί και όχι! Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ολοκληρώσουν εντυπωσιακά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μίλησε και με Λαβέτσι. Τα ονόματα που απασχολούν. 
Τις πέντε προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έφτασε ο Ολυμπιακός και στοχεύει σε εντυπωσιακό φίνις!

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που έχει πάρει ήδη (πέραν του 34χρονου στόπερ) τους Γιώργο Μασούρα, Φράνκο Σολδάνο, Ζιλ Ντίας, Γιούρι Λοντίγκιν.

Μάλιστα, απ’ ότι φαίνεται σκοπός είναι να γίνει μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Χωρίς να μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά αν πρόκειται για το επικρατέστερο σενάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για παίκτης στην επίθεση, που μπορεί να είναι καθαρόαιμος φορ ή παίκτης τύπου Κέβιν Μιραλάς (που μπορεί να πλαισιώσει τον… φουνταριστό ή να κινηθεί στα «φτερά»), όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Αποκαλύπτοντας, παράλληλα, μια σημαντική είδηση για τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις με τον Εζέκιελ Λαβέτσι χωρίς happy end. Αν και δεν οδηγήθηκαν σε… ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και τη Νάπολι και νυν της κινεζικής Χεμπέι υπέστη ρήξη μηνίσκου και χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση. Οπότε, δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα ο Αργεντινός.

Από εκεί και πέρα, ακούγονται τα ονόματα των Φακούντο Φερέιρα (νυν της Μπενφίκα και πρώτος σκόρερ της Ουκρανίας με τη Σαχτάρ πέρυσι), Άλαν Καρβάλιο (πρώην Σάλτσμπουργκ και νυν Γκουανγκζού), ενώ προτάθηκε εκ νέου και ο Σλοβένος, Ρόμπερτ Μπέριτς (Σεντ Ετιέν).

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.