Ads Top

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση – Όλα δείχνουν σέντρα στο πρωτάθλημα


Τελείωσε η συνάντηση των διαιτητών με τον υφυπουργό και την ΕΠΟ και όλα δείχνουν πως ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα.
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι διαιτητές με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και την ΕΠΟ για αν συζητηθούν τα αιτήματα των διαιτητών, μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Αναμένεται πλέον η επίσημη θέση για την αποχή που είχαν κηρύξει οι διαιτητές μετά την επίθεση στον συνάδελφο τους και όλα δείχνουν πως θα έχουμε αγωνιστική δράση.

Οι διαιτητές τόνισαν στη συνάντηση πως δεν ήταν δυνατόν να πήγαιναν για να σφυρίξουν παιχνίδια ενώ ο συνάδελφος τους ήταν στο νοσοκομείο. Επιφυλάχθηκαν να δώσουν την απάντηση τους αφού πρώτα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση, αλλά όπως προαναφέραμε όλα δείχνουν πως η αποχή δεν θα συνεχιστεί.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε μετά την συνάντηση πως «είναι απόφαση της κυβέρνησης για να υπάρχει πλήρης απεγκλωβισμός των διαιτητών από το πατρονάρισμα των παραγόντων» και πρόσθεσε πως «η πολιτεία θέλει να σπάσει αυγά». Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος έκανε λόγο για «ανήκουστα φαινόμενα που πρέπει να τελειώσουν σήμερα».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.