Ads Top

Πρίγιοβιτς σε Ιβάν Σαββίδη: "Είσαι ευλογία για τον ΠΑΟΚ"


Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς δεν ξέχασε τελικά τον Ιβάν Σαββίδη και τον ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και την πίστη του σε αυτόν τα τελευταία δύο χρόνια.
Μπορεί ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς να αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο με μια ανάρτηση του στο Instagram ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Σέρβος επιθετικός τον ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και την πίστη του σε αυτόν τα τελευταία δύο χρόνια.

"Μεγάλο αφεντικό, ευχαριστώ για την πίστη σου σε μένα και την υποστήριξη του από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα δύο χρόνια κάναμε πολλές συζητήσεις και πάντα προσπαθούσα να μάθω κάτι από τις συζητήσεις μας. Πιστεύω ότι είσαι ευλογία για τον ΠΑΟΚ και όλη την περιοχή. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στο μέλλον. Τους χαιρετισμούς μου σε σένα και την οικογένεια σου. Φόρτσα ΠΑΟΚ" έγραψε ο Σέρβος επιθετικός.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

"ΕΙΣΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ" Το μήνυμα του Πρίγιοβιτς στον Ιβάν Σαββίδη Ο Σέρβος επιθετικός δεν ξέχασε τελικά τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και την πίστη του σε αυτόν τα τελευταία δύο χρόνια Με μια ανάρτηση του στο Instagram ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έστειλε το μήνυμα του στον Ιβάν Σαββίδη. «Μεγάλο αφεντικό, ευχαριστώ για την πίστη σου σε μένα και την υποστήριξη του από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα δύο χρόνια κάναμε πολλές συζητήσεις και πάντα προσπαθούσα να μάθω κάτι από τις συζητήσεις μας. Πιστεύω ότι είσαι ευλογία για τον ΠΑΟΚ και όλη την περιοχή. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στο μέλλον. Τους χαιρετισμούς μου σε σένα και την οικογένεια σου. Φόρτσα ΠΑΟΚ έγραψε ο Σέρβος επιθετικός. 

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:



sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.