Ads Top

Ποιος Καρέλης και ποιος Κουλούρης; Όνομα-βόμβα για αντι-Πρίγιοβιτς - Τινάζει την μπάνκα ο Ιβάν!


Τρελά λεφτά στο τραπέζι για φορ κλάσης - Όνομα-βόμβα για αντι-Πρίγιοβιτς - Τινάζει την μπάνκα ο Ιβάν - Θα... πέσει η Τούμπα!
ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Εν αναμονή του αυριανού ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, στο οποίο και θα οριστικοποιηθεί λογικά η παραχώρηση του Σέρβου φουνταριστού στην Αλ Ιτιχάντ, λογικό είναι να έχει ενταθεί η συζήτηση αναφορικά με τον διάδοχο του αρχισκόρερ του ΠΑΟΚ.

Πρώτα απ’ όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση διαδοχής εκ των… έσω. Κοινώς, Ακπόμ και Καρέλης (ο οποίος έτσι κι αλλιώς αγωνίζεται δανεικός με τον ΠΑΟΚ να έχει δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι) δεν λαμβάνουν – και δεν θα μπορούσαν βάσει χρόνου συμμετοχής και εμφανίσεων ως τώρα – ψήφο εμπιστοσύνης για να σηκώσουν το βαρύ φορτίο της αντικατάστασης του «Πρίγιο».

Ενώ, όπως σας έχει μεταφέρει και στο παρελθόν σε διάφορες περιπτώσεις το sportdog.gr, ούτε η περίπτωση επιστροφής του Κουλούρη στην Τούμπα είναι μια από τις εξεταζόμενες επιλογές. Για διάφορους λόγους, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ – και όχι μόνο στην παρούσα φάση «έκτακτης ανάγκης» - δεν πιστεύουν πως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μπορεί να σταθεί ως βασικός με την ασπρόμαυρη φανέλα. Αποψη, που δεν έχει αλλάξει ούτε και από τις έκτακτες συνθήκες που έχουν προκύψει τώρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και τώρα, ο Κουλούρης δεν έχει καμία, απολύτως καμία ενόχληση εκ μέρους των Κυπελλούχων, που έστω θα τον προετοιμάζει για ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα. Κάτι που, όπως μεταφέρουν και πηγές γύρω από τον ΠΑΟΚ, δεν προβλέπεται ούτε ως έσχατη επιλογή. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, αν σε κάποιον – πέραν του οργανισμού – έκανε «κακό» η υπόθεση μεταγραφής Πρίγιοβιτς, αυτός ήταν ο Κουλούρης, αφού η κινητικότητα που υπήρχε τις τελευταίες εβδομάδες έδειχνε πως θα έφερνε πρόταση (και μπορεί να το κάνει ακόμη δηλαδή) κοντά στα «θέλω» του ΠΑΟΚ.

Πλέον όμως, με τον Πρίγιοβιτς να είναι ουσιαστικά μισό βήμα από την έξοδο, δεν θα είναι επικοινωνιακά εύκολο για τον «δικέφαλο του Βορρά» να συναινέσει και στην πώληση του Κουλούρη, ανεξαρτήτως αν υπολογίζεται ή όχι.

Από εκεί και πέρα, ως προς το… ρεαλιστικότερο για την επόμενη μέρα στην επίθεση του ΠΑΟΚ, έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, πως το μόνο δεδομένο είναι η πρόθεση των ανθρώπων του πρωτοπόρου της Superleague, να δαπανηθεί ένα σημαντικό μέρος από τα έσοδα της πώλησης Πρίγιοβιτς, περίπου 6 εκατ. ευρώ, στην αγορά ενός επιθετικού, για τον οποίο ο προϋπολογισμός θέλει να του προτείνεται συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ.

Το πρώτο, φτάνει και περισσεύει για τον «επαναπατρισμό» του Μάρκους Μπεργκ, το δεύτερο, δεν αρκεί. Ετσι κι αλλιώς, ο Σουηδός μπορεί να αρέσει στον ΠΑΟΚ και στους επιτελείς του, υπάρχει όμως η άποψη πως το «πακέτο» του (ηλικία, μεταπωλητική αξία, κόστος) δεν δικαιολογεί, ακόμη και σε συνθήκες όπως η τρέχουσα, την τεράστια επένδυση που επιβάλλεται να γίνει για να γίνει προσπάθεια να έρθει στην Τούμπα.

Ως προς τον Φακούντο Φερέιρα, τον Αργεντινό επιθετικό της Μπενφίκα, μπορεί αυτός να απολαμβάνει όπως έχουμε πει της εμπιστοσύνης (ή και της προτιμήσης κατά κάποιες πηγές) του Ραζβάν Λουτσέσκου, εν τούτοις αυτό δεν είναι… καθολικό στον ΠΑΟΚ. Ετσι κι αλλιώς, ο 27χρονος φουνταριστός τη δεδομένη στιγμή φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στη Νις με τον ΠΑΟΚ, ακόμη και να ήθελε, να έχει χάσει αρκετό έδαφος στην διεκδίκηση του.

Αυτό που προκύπτει πάντως μέσα στη… θολούρα των ημερών είναι πως στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ βρίσκονται 2-3 «εξαιρετικές περιπτώσεις» επιθετικών, οι οποίοι δίνουν και αγωνιστικά και επικοινωνιακά απάντηση στην απώλεια Πρίγιοβιτς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα ονόματα όμως των οποίων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.