Ads Top

Ολυμπιακός: "Κλέβει" ταλεντάρα από τους μεγάλους!


Κίνηση- ματ ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με έναν ταλαντούχο πιτσιρικά που βγάζει… μάτια.
Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν το παρόν. Αλλά και για το μέλλον έχουν ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις. Μάλιστα, θέλουν να χτίσουν μία ομάδα που θα έχει ποιότητα, τρεξίματα και… νιάτα.

Οι "ερυθρόλευκοι" επενδύουν στις ακαδημίες τους και στα δικά τους παιδιά. Και όσες φορές το έχουν πράξει μόνο χαμένοι δεν έχουν βγει. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχουν πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές για μεγάλα χρηματικά ποσά.

Πάει για "κόλπο γκρόσο" ο Ολυμπιακός!

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά έχουν τα… ραντάρ τους ανοιχτά. Θέλουν να έχουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Ειδικά στην Ελλάδα. Ακόμη και αν αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση μεγάλου ταλέντου που αυτή την ώρα αγωνίζεται σε "μεγάλη" ομάδα. Όμως, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί τους.

Κάτι που θα το εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι "ερυθρόλευκοι" που θέλουν να κάνουν το "κόλπο γκρόσο". Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει σε νευραλγική θέση, είναι ήδη διεθνής με την Εθνική και βασικό κομμάτι της U19.

Γι’ αυτό και το όνομά του άμεσα αναμένεται να γίνει γνωστό και να "παίξει" παντού.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.