Ads Top

Νότιγχαμ Φόρεστ: Μάρτιν Ο'Νιλ, ο εκλεκτός του Μαρινάκη!


Ο Μάρτιν Ο'Νιλ Θα είναι ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Βορειοϊρλανδό να αποτελεί τον εκλεκτό του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Αϊτόρ Καράνκα παραιτήθηκε και ο Μάρτιν Ο'Νιλ τον διαδέχεται. Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής είναι τελικά ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο έμπειρος κόουτς προτιμήθηκε τελικά από τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, αφού υπήρξαν κοινοί τόποι στις συζητήσεις που υπήρξαν το τελευταίο 48ωρο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο 67χρονος τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας και αποτέλεσε παρελθόν τον περασμένο Νοέμβριο. Βοηθός του θα είναι ο Ρόι Κιν, όπως και στην εθνική Ιρλανδίας.

Ο Ο'Νιλ επιστρέφει σε γνώριμα λημέρα, αφού ως παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε την κατάκτηση δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών με προπονητή τον μύθο, Μπράιαν Κλαφ.

Ως προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο των Γκράνταμ Τάουν, Γουίκομπ, Νόριτς, Λέστερ, Σέλτικ, Άστον Βίλα και Σάντερλαντ, προτού ακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιρλανδίας.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.