Ads Top

Όρθιος με Περόνε ο Ηρακλής - «Χτύπησε» στο φινάλε ο Βόλος


Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το τρίποντο ο Ηρακλής, που επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη στη 12η αγωνιστική της Football League. Στο φινάλε λύγισε την Παναχαϊκή ο Βόλος (2-1) και συνεχίζει το αήττητο σερί του.
Δεύτερο σερί τρίποντο πήρε ο Ηρακλής, που επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο για τη δωδέκατη αγωνιστική της Football League.

Ο Γηραιός διατήρησε τον έλεγχο, όμως δυσκολεύτηκε κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», με τον Περόνε να δίνει τη λύση λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Ντούνης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μπάτζιου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τον Ηρακλή. Ο Εργοτέλης ισοφάρισε στο 42’ με κεφαλιά του Μαζουλουξή με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπουρσέλη, όμως ο Περόνε στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.







Μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Παναχαϊκής πήρε ο Βόλος, που διατήρησε το αήττητο σερί του για δωδέκατη αγωνιστική. Το σύνολο του Χουάν Φεράντο συνεχίζει να ηγείται στην βαθμολογία, μετά από ένα δύσκολο τρίποντο, που πήρε στο φινάλε. Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Γκαλίτσιος, με τους Πατρινούς να απειλούν αρχικά με ευκαιρίες και στη συνέχεια να απαντούν με εύστοχο πλασέ του Μπαστακού στην εκπνοή του ημιχρόνου. Οι εκατέρωθεν ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μισό του ματς, με τους Βολιώτες να είναι αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης. Συγκεκριμένα, ο Μάντζης στην τελευταία φάση του ματς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το τελικό 2-1.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Δόξα Δράμας, επικρατώντας 2-0 της Σπάρτης, η οποία δεν κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Δραμινοί διατήρησαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς και άνοιξαν το σκορ στο ημίωρο με προβολή του Πέρεθ μετά από κεφαλιά του Δούμτσιου που σταμάτησε στο δοκάρι. Το 2-0 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κρητικός.

Εκτός επικίνδυνης ζώνης έμεινε ο ΑΟΧ Κισσαμικός που πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αήττητου Σπάτων. Οι Κρητικοί πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 56’, με προσωπική ενέργεια του Αρναρέλλη, ενώ η αποβολή του Τσολάκου στο 68’ -με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά-έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο τους για το τρίποντο.

Το θετικό του σερί συνέχισε ο Απόλλων Πόντου που νίκησε με 2-0 τον Καραϊσκάκη στην Άρτα. Ο σύλλογος της Καλαμαριάς έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς ήττα, με ήρωα τον Σουντουρά, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 16’ από πάσα του Ολαϊτάν και διπλασίασσε τα τέρματα στο 65’, μετά από επέμβαση του Παντίδου σε κεφαλιά του Θεολόγου.


Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο (12/01)
Ηρόδοτος - Κέρκυρα 0-2
(64' Τουράμ, 79' Βίλα)

Κυριακή (13/01)
Πλατανιάς - Αιγινιακός 3-0
(66’ Τσαμούρης, 77’ Μιγκέλ)

Δόξα Δράμας - Σπάρτη 2-0
(29’ Πέρεθ, 87’ Κρητικός)

Καραϊσκάκης Άρτας - Απόλλων Πόντου 0-2
(16’, 65’ πεν. Σουντουρά)

Αήττητος Σπάτων - ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-1
(56’ Αρναρέλης)

Βόλος - Παναχαϊκή 2-1
(15’ Γκαλίτσιος, 89’ Μάντζης – 45+1’ Μπαστακός)

Ηρακλής - Εργοτέλης 2-1
(23’ Ντούνης, 83’ Περόνε – 42’ Μαζουλουξής)

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας (αναβολή)

Επόμενη (13η) αγωνιστική

Σάββατο (19/01)
ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00)
Παναχαϊκή-Πλατανιάς (15:00)
Εργοτέλης-Αήττητος Σπάτων (15:00)
Απόλλων Λάρισας-ΝΠΣ Βόλος (15:00)

Κυριακή (20/01)
Σπάρτη-Κέρκυρα (15:00)
Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας (15:00)
Αιγινιακός-Ηρόδοτος (15:00)
Τρίκαλα-Ηρακλής (15:00)

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.