Ads Top

Ολυμπιακός: Έφτασε η ώρα του Σολδάνο


Ο Φράνκο Σολδάνο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αρχικά σε αποστολή επίσημου αγώνα των «ερυθρολεύκων» και ο Πέδρο Μαρτίνς ανάλογα με την εξέλιξη της ρεβάνς της Ξάνθης θα αποφασίσει αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ή όχι.
Στις αρχές Ιανουαρίου πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για να αποτελέσει τον φορ που θα δώσει λύσεις στα κενά που είχαν εντοπιστεί στο κομμάτι της εκτέλεσης και τελικά μετά από περίπου 20 μέρες ο Φράνκο Σολδάνο θα «συστηθεί» στο κοινό του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός επιθετικός που εδώ και τρεις εβδομάδες κάνει φουλ προπόνηση για να μπει στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται να δει την Τρίτη (22/1) το όνομά του στις επιλογές του προπονητή για τη ρεβάνς με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη (23/1, 19.30).

Δεν προορίζεται φυσικά για να πάρει φανέλα βασικού. Το πιθανότερο σενάριο μετά και το τέλος της δευτεριάτικης προπόνησης (21/1) αφορά την παρουσία του στον πάγκο και… βλέπουμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ή όχι από τον Μαρτίνς στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη του ματς. Αν ο Ολυμπιακός ψάχνει επειγόντως γκολ απέναντι στην ακριτική ομάδα, τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα είναι η πρώτη επιλογή του κόουτς για να «γεμίσει» την αντίπαλη περιοχή. Βεβαίως, θα παίξει ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός έχει «καθαρίσει» την πρόκριση. Τότε θα τον ρίξει στη μάχη ο Μαρτίνς, προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και να πάρει την πρώτη του γεύση από το νέο του περιβάλλον σε επίσημο παιχνίδι.

Η ουσία είναι ότι εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει για τους φίλους του Ολυμπιακού αναφορικά με το ότι οι Πειραιώτες κυνηγούν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αγαπημένης τους ομάδας.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.