Ads Top

Ανοίγει και δεύτερη θύρα στη Λιβαδειά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού


Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της θύρας 4 του γηπέδου του Λεβαδειακού και ανακοινώθηκε ότι ανοίγει και η Θύρα 5, μόνο για τους φίλους των Πειραιωτών.
Εκστρατεία ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για τη Λιβαδειά. Οπως έγινε γνωστό από τους Ερυθρόλευκους και τον Λεβαδειακό, τα εισιτήρια της Θύρας 4 εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνεννόηση, ώστε να ανοίξει ακόμη μία θύρα για τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Πριν από λίγο, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι θα ανοίξει και η Θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς, μόνο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Με την τιμή των εισιτηρίων να καθορίζεται στα 20 ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λεβαδειακός: «Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ομάδας, από το site της ομάδας σε συνεργασία με την ticketmaster, από τα βιβλιοπωλεία Public και από τα καταστήματα του ΟΠΑΠ .

Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια από το site της ομάδας θα πρέπει υποχρεωτικά να εκτυπώσουν και το εισιτήριό τους με σκοπό την ασφαλή προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.